A megyei I. osztály szombati játéknapján a 4. fordulót tudták le csapataink, felemás sikerrel.

Jászfényszaru gól gazdag mérkőzést játszott Kisújszálláson, de pont nélkül távozott. Az első félidő pedig parádésra sikerült a vendégcsapat szempontjából, Vaszicsku Zoltán fejesével vezetést szereztek, rá pár percre Tóth Márk is betalált, így kétgólos előnnyel mehettek az öltözőbe.(0:2)
A második félidő első fele viszont rémálom szerűen folytatódott, mert ez idő alatt négyszer is a vendég kapuba került a labda. (4:2)
Összeszedte magát a Jászsági csapat, a kilépő Baranyi Lászlót lerántották ezért jogosan villant a piros lap, a megítélt szabadrúgást Csépán Dániel értékesítette.(3:4) Az egyenlítő találatot úgy 20 méterről Menyhárt Dániel szerezte.(4:4)
Még nem volt vége, sarokrúgáshoz jutottak a hazaiak és a tavaly még Jászberényi színekben játszó Kelemen Lajos befejelte Kisújszállás győztes gólját.(5:4)

Jászárokszállás az egyik újonc Tiszaföldvár otthonában szerepelt. Az első 10 percben Hájos Norbert kétszer is nagy helyzetbe került, de egyik alkalommal sem sikerült a kaput eltalálnia. A félidő közepén viszont a hazai csapat előtt nyílt nagy gólszerzési lehetőség, büntetőhöz jutottak, Papp Tamás viszont hozta szinte megszokott formáját és bravúrral hárította.
A második félidőre is maradtak helyzetek szép számmal, egy hazai kapufa mellett, gól viszont nem született. A látottak alapján reálisnak mondható a döntetlen.

Jánoshida az őszre egy átalakult, talán meg is gyengült Karcagot fogadhatott. Az első félidőben Keresztes Ferenc révén meg is szerezte a vezetést. A második félidőben is a hazai csapat játéka dominált, és újabb két gólt szerezve magabiztos győzelmet aratott.

A megyei II. osztály szombati fordulójában Jászboldogháza folytatta jó szereplését, Szászberek ellen is begyűjtötte a pontokat, és vezeti a bajnokságot.

A vasárnap már nem volt annyira sikeres, mert 3 jászsági mérkőzésből csak Jászkiséren örülhettek a szurkolók csapatuk győzelmének. A remek tavaszi sorozat után elvárható is volt, hogy Tiszaszentimrét két vállra fektessék.

Jászszentandrásnak nem sikerült a pontokat gyarapítania Besenyszög ellen, az első félidőben még egálra álltak, de a 81. percben kapott góllal vereséget szenvedtek.

Jászalsószentgyörgyön szomszédvárak csatáztak, a vendég Zagyvarékas már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert. A második félidőben még kétszer betalált mindkét csapat, így a vendégek örülhettek a végén.