A megyei II. osztály „tavaszi” első fordulójában az ősz bajnoka Jászfényszaru az ősz utolsó helyezettjét, Jászdózsát fogadta.
Szombaton a nagy rivális Kunhegyes pontokat veszített, így Fényszarunak megvolt minden esélye arra, hogy győzelme esetén 4 pontra növelje előnyét.
A mérkőzés elején sok volt itt is ott is a pontatlan átadás, nem alakult ki folyamatos játék, amiben talán a csúszós sáros talaj is ludas volt.
A félidő közepén aztán elkezdődött a gólgyártás előbb Urbán Norbert, majd a félidő végén egy remek átadás után Cseh Balázs volt eredményes hazai részről, így kétgólos előnnyel mehetek pihenőre.
A második félidő elején aztán meglepetésre a Jászdózsaiak vették át az irányítást, és kozmetikáztak az eredményen.
Szép lassan felpörögtek a hazaiak, Lukács Márton 20 méteres lövése a hosszú sarokba kötött ki, majd egy Fényszarui sarokrúgás után egy kapufáról kipattanó labdát Cseh Balázs stukkolta a dózsai kapuba a negyediket, majd jött az ötödik is.
Az utolsó percben alakult ki a végeredmény egy büntetőből szépített a vendégcsapat.

Jászkisér továbbra sem találja önmagát, a Jászalsószentgyörgy elleni mérkőzésen kellett megelégednie az egy ponttal. A mérkőzés elején mindkét csapat betalált, de ezzel el is lőtték puskaporukat, mert az eredmény már nem változott.

Jászfényszaru – Jászdózsa 5:2 (2:0)
Jászkisér – Jászalsószentgyörgy 1:1 (1:1)

Jászapáti az eddig nyeretlen és a tabella utolsó helyén álló Veresegyházához látogatott, és egy kiegyenlített félidő után a második félidőben lőtt két góljával megszerezte a nagyon fontos három pontot és felzárkózott a középmezőnyhöz.

Veresegyháza – Jászapáti 0:2 (0:0)