A megyei I. osztály 26. fordulójában több a kiesés szempontjából is fontos mérkőzést játszottak csapataink. Jászapáti a minél színesebb érem szempontjából rangadót játszott Karcagon.

Jászfényszaru szintén a hátsó régióban álló Rákóczifalván próbálta pontjait szaporítani, sikerrel.

Az első félidőben jobbára a hazaiak pontrúgásokból veszélyeztettek, a vendégek előtt egy igazán nagy helyzet adódott. Cseh Balázs ment el a jobb oldalon beadását Tóth Márk 10 méterről az égbe lőtte. Szintén az első félidőhöz tartozik egy érdekes momentum, egy hazai támadásnál a csatár már csak Papp Norberttel állt szemben, a kapus lábbal védett, a játékvezető viszont szabálytalanságot vélt felfedezni és először büntetőt ítélt. Az asszisztense jelzésére azonban ezt visszavonta.

A második félidőben is jobbára kiegyenlített játék folyt, de a hazai csapat a 67. percben megfogyatkozott, Kácser Tamás megkapta második sárga lapját.
Már úgy tűnt megosztoznak a pontokon a csapatok, de a 90. percben jött Baranyi László, aki bal oldalról indulva becselezte magát a 16-on belülre és oldalról a hosszú sarokba lőtte Jászságiak győztes gólját.

Jánoshidán Jászárokszállás vendégszerepelt, nem sok sikerrel. A hazai csapatnak sikerült megszereznie tavasszal első pontjait.
A 10. percben Nagy Ferenc még a vendégeket juttatta előnyhöz. A 33. percben Nagy Attila óriási lövése az egyenlítést jelentette.
A második félidőben a hazai csapat számára megítélt szabadrúgást Szerencsi József végezte el, lövése megpattant a sorfalon és utat talált a vendégek hálójába, ami egyben el is döntötte a mérkőzést a hazai csapat javára.

Jászapáti Karcagon játszott rangadót. A vendégcsapat az első félidőben vezetéshez jutott, amit a második félidőre megduplázott, és megérdemelten begyűjtötte mind három pontot.

A megyei II. osztályban csak Jászkisérnek sikerült győztesen elhagynia a pályát. Hajagos Ferenc duplájával Tószegen is nyertek.

Tiszapüspökibe látogatott Jászalsószentgyörgy, és kiegyenlített első félidő után háromgólos vereség lett a vége.

Jászboldogháza a feljutásra is esélyes Mezőtúron vendégszerepelt, az első félidőben még vezetett is, de a második félidőre megfordították az eredményt a hazaiak.

A bajnok Nagyivánnak sétamérkőzése volt Jászladány ellen és kiütéses győzelmet aratott.

Eredmények:

Rákóczifalva-Jászfényszaru 0:1 (0:0)
Jánoshida-Jászárokszállás 2:1 (1:1)
Karcag-Jászapáti 0:2 (0:1)
Tószeg-Jászkisér 0:2 (0:1)
Tiszapüspöki-Jászalsószentgyörgy 4:1 (1:1)
Mezőtúr-Jászboldogháza 2:1 (0:1)
Nagyiván-Jászladány 9:0 (5:0)