Vasárnap délutánra, ahogy már megszokhattuk két mérkőzés maradt a megyei I. osztályban, ha a Jászságiak itthon játszanak.

Jászfényszaru múlt héten idegenben volt otthon, és rúgott három simát Martfűnek.
Mai délutánra adott volt a feladat, távolodni a veszélyes zónától, amelyhez három pont kellett.

A mérkőzés első helyzete a vendégek előtt adódott, de a pontatlan fejes elkerülte a kaput. A 12. percben Papp Norbi kirúgásával Tóth Márk iramodott meg, azonban lövését a vendég kapus kivédte.
Félóra elteltével megszületett a hazai vezetés. Egy sarokrúgást még kifejeltek a védők, Szakali Márk lövése is elakadt, de a lecsorgó labda Tóth Márk elé került, aki nem hibázott. (1:0)
Szinte a semmiből egyenlítettek a vendégek, ugyancsak egy sarokrúgás után az üresen álló Szentmiklósi Dániel bólintott a kapuba.(1:1)
A gól után ismét vendég helyzetet jegyezhettünk fel, de a kapufa a hazaiakkal volt. Az első félidő végén Baranyi László kapáslövését védte a vendégek portása.

A második félidőre beerősítettek a hazaiak jobbnál jobb lehetőségek adódtak csak a gól váratott magára, sőt egy kontrából Csíder Márk fejese alig kerülte el a hazai kaput.
Negyedórával a vége előtt 18 méterre szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak, Szakali Márk állt a labda mögé és a rövid felső sarokba csavarta a labdát. (2:1)
A 88. percben Vaszicsku Zoltán balról begurított labdáját Szakali Márk a jobb alsó sarokba lőtte.(3:1)
A vendégek nem adták fel, és a 92. percben Szentmiklósi Dániel is megszerezte második gólját, 16 méterről leadott lövése a kapu jobb sarkába landolt.(3:2)
A mérkőzést a több helyzetet kidolgozó hazai csapat megérdemelten nyerte meg, a lelkes vendégek ellen.

Jászárokszállás is folytatta tavaszi remek szereplését, most a középmezőnyhöz tartozó Csépa ellen tartotta otthon a 3 pontot.
Az első félidőben nem született gól, a második félidő közepén Litkei Barna volt eredményes, majd rá néhány percre Hájos Norbert is betalált.(2:0)
A vendégek erejéből csak a szépítésre tellett,(2:1) így egyre távolabb kerül a csapat a veszélyes zónától, és kezd felzárkózni a középmezőnyhöz.

Jászkisér Tiszajenőt fogadta, bár az első félidőben is sok helyzete volt, akkor még nem sikerült feltörni a vendégek védelmét.
A második félidőre már a helyzetek is bementek az elfáradó tiszajenőiek ellen.

Eredmények:
Jászfényszaru-Túrkeve 3:2 (1:1)
Jászárokszállás- Csépa 2:1 (0:0)
Jászkisér-Tiszajenő 3:0 (0:0)