Jászfényszaru és Jászárokszállás is kikapott

Vasárnap két csapatunk volt érdekelve a megyei I.osztály 7. fordulójában.

Jászfényszaru a bajnokságban még pontot sem vesztő Tiszafüredet fogadta. A hazai csapat elég tartalékosan tudott kiállni az igen jó nevekből álló vendégek ellen.
A mérkőzés mégis álomszerűen kezdődött a hazaiak számára, Baranyi László erőszakossága gólt eredményezett, a balról belőtt labdájára Cseh Balázs jókor érkezett és megszerezték a vezetést.(1:0)

A folytatásban teljesen kiegyenlített játék folyt, az első igazi vendég helyzet a félidő derekán alakult ki, egy kiugratást követően bravúrral védett a hazai kapus, a kipattanó már elkerülte a kaput.
A 37. percben jött az egyenlítés egy jobb oldali támadásnál Szívós Roland egy ütemet késett a büntetőterületen belül és elütötte a vendégek csatárát, jogos bünti, amit be is rúgtak.(1:1)

A második félidő elején beerősítettek a vendégek, és egy eladott labdából már ők vezettek. (1:2)
Újabb két perc múlva a lesre játszó hazai védelem mellett belőtték harmadik góljukat is.(1:3)
A hazai csapat nem adta fel sorra vezette támadásait, Baranyi László kétszer is már csak a kapussal állt szembe, de egyszer a kapus bravúrja, másodszor a kapufa állta útját.
Újból Baranyi volt a főszereplő, amikor is egy előre vágott labdára együtt indult a Fürediek utolsó védőjével, akit átjátszott majd a kapus mellett is elvitte a labdát és kapuig meg sem állt, de a játékvezető a partjelző beintésére érvénytelenítette a gólt.

A mérkőzésen a hazai csapat végig egyenrangú ellenfele volt a bajnokság megnyerésére is esélyes csapat ellen.

A másik mérkőzésen Jászárokszállás már az első félidőben két gólos hátrányba került hazai pályán Szajol ellen és a második félidőben sem tudta megfordítani az eredményt. A 74. percben a hazai csapatból Nagy Bélát kiállította a játékvezető.

A megyei II. osztályban az eddig önmagát kereső Jászboldogháza újabb vereséget szenvedett, ezúttal Cibakházáról távoztak pont nélkül.

Eredmények:
Jászfényszaru-Tiszaföldvár 1:3 (1:1)
Jászárokszállás-Szajol 0:3 (0:2)
Cibakháza-Jászboldogháza 1:0 (0:0)

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x