A megyei I. osztályban minden csapatunk idegenben játszott, Jászfényszaru sikeres pontszerzése emelkedett ki az összecsapások közül. Jánoshida továbbra is pont nélküli a tavasszal.

Jászfényszarunak nem lehettek vérmes reményei Tiszafüredi vendég játéka során.
A mérkőzés elején a 6. percben meg is szerezte a vezetést a bajnokesélyes csapat, egy bal oldali beívelést Szedlák Zoltán lőtt a hálóba.(1:0)
A folytatásban jobbára kiegyenlített játék folyt, a félidő legnagyobb helyzete Cseh Balázs nevéhez fűződik, 4 méterről fejelhetett, de a hazai kapus bravúrral hárított.

A második félidőben több lehetősége is akadt a vendégcsapatnak, és a 68. percben sikerült is az egyenlítés. Egy jobb oldalról visszagurított labdát Varga Viktor lőtt a Tiszafüredi kapuba. (1:1)
A mérkőzés ezután sem változott nagyot, kiegyenlített játékkal ért véget.

A múlt heti sima vereség után a forduló meglepetését okozta Jászfényszaru, mert Tiszafüred eddig hazai pályán 100%-os volt, és pontot is csak Jászapátin vesztett.

Jászapáti Túrkevére látogatott és egy rossz minőségű pályáról ponttal térhetett haza. Az első félidőben a hazai csapat egy öngóllal (Somodi Krisztián) a 35. percben megszerezte a vezetést.
A második félidőre a vendégek változtattak, csatár poszton erősítettek, és a 85. percben a 16-os sarkáról bepasszolt labdát Kotula László a hosszú sarokba lőtte.

Jászárokszállás az osztály meglepetés csapatához Szajolba látogatott, nem játszott alárendelt szerepet, de így is pont nélkül távozott, mert a hazaiak a 80. percben megszerezték győztes góljukat.

Jánoshida tavasszal folytatta vesszőfutását, „6 pontos” mérkőzésen a 85. percben kapott góllal maradt alul Rákóczifalván.

A megyei II. osztályban Jászboldogháza Tiszapüspökibe utazott a hétvégén. Gól nélküli első félidő után a hazaiak kerültek előnybe, ezt még Kisnémeth Ferenc kiegyenlítette, de a mérkőzés vége előtt a hazaiak újítani tudtak és otthon tartották a fontos pontokat.

Két a középmezőnybe tartozó csapat találkozott Kunszentmártonban. Jászkisér sikernek könyvelheti el
kunszenti pontszerzését.

Jászladány hazai pályán Tiszajenőt fogadta, és az első félidőben lerendezte a mérkőzést, magabiztosan gyűjtötte be a három pontot.

Eredmények:

Tiszafüred-Jászfényszaru 1:1 (1:0)
Túrkeve-Jászapáti 1:1 (1:0)
Szajol-Jászárokszállás 1:0 (0:0)
Rákóczifalva-Jánoshida 1:0 (0:0)