Jászfényszaru nagy küzdelemben újra győzött

A megyei II. osztályban csak két mérkőzésen voltak érdekelve csapataink. Jászfényszaru Jászkiséren igyekezett kiköszörülni a múlt heti csorbát, ami nem ígérkezett egyszerű feladatnak.
A mérkőzés első 20 percében a vendégek veszélyeztettek többet, de a helyzetek kimaradtak.  A hazai csapat a félidő közepén egy kontratámadásból Fodor Tamás fejesgóljával megszerezte a vezetést.
Nem sokat váratott magára a vendégek válasza sem, egy szép támadás végén Cseh Balázs ballal félfordulatból kilőtte a hosszú sarkot, kiegyenlítve így az eredményt. Az első félidőben már nem változott az állás a küzdelmes mérkőzésen.
A második félidőt is a vendégek kezdték jobban, több lehetőség is kínálkozott.
A mérkőzés 56. percben szabadrúgáshoz jutott Jászfényszaru a hazai kaputól 30 méterre, Ecker Tamás végezte el, a nem túl erős labda a hazai kapus lábai között utat talált a kapuba.(óriási potya gól)
A vendégcsapat a vezetés után egyre magabiztosabbá vált uralta a mérkőzést, de a helyzeteit elpuskázta.
A mérkőzés befejező részére mindent egy lapra tettek fel a hazaiak, több szögletet is rúgtak, de a vendégek állták a sarat, és ha nehezen is, de begyűjtötték a három pontot.

Jó mérkőzésnek ígérkezett Jászboldogháza szászbereki vendégjátéka. A hazai csapat szerezte meg a vezetést, de az első félidő végére 10 főre fogyatkozott. A második félidőben csak helyzetekig jutottak a vendégek, így Jászboldogháza pont nélkül távozott.
Kiállítva: Túri Richárd Szászberek 40’

Eredmények:

Jászkisér-Jászfényszaru 1:2 (1:1)
Szászberek-Jászboldogháza 1:0 (1:0)

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x