A megyei I. osztály utolsó őszi mérkőzését Jászfényszarun játszották, ahol két Jászsági csapat csapott össze.
A táblázaton elfoglal helyek alapján inkább alsóházi rangadónak lehet nevezni összecsapásukat.

Az első félidőben a vendég Jászárokszállás játéka dominált, a hazaiak csak elvétve veszélyeztettek.
Az 5. percben Kaszab Ádám lőtt fölé egy ígéretes helyzetből, majd rá két percre büntetőhöz jutottak a vendégek, egy beadásnál Csomor Szabolcsot „tüntették” el a tizenhatoson belül, amiért jogos büntető járt. A labda mögé Kaszab Ádám állt, de lövését a hazaiak hálóőre bravúrral hárította.
A folytatásban is sorra dolgozta ki helyzeteit Jászárokszállás, előbb Kiss Zsolt kapáslövése kerülte el a kaput, majd Csomor beadását Hájos Norbert lőtt mellé szinte a kapu tövéből. A félidő lefújása előtt még egy óriási vendég helyzet maradt ki, egy felívelés után Kaszab Márk kapásból lőtt, azonban Juhász Tibor ismét bravúrral a kapufára tolta a labdát.

A második félidőre nagyot változott a játék, Jászfényszaru átvette az irányítást. Az 52. percben Baranyi László kapott egy remek labdát, beadásánál még a kapufa segített, azonban a visszapattanó labdára Bálint Zoltán érkezett és megszerezte a vezetést.(1:0)
Az újabb hazai helyzetre nem kellett sokat várni, egy beadás után Árpás Zoltán fejesét tolta szögletre a vendégek kapusa.
A 74. percben Szakali Márk ment el a bal szélen jó ütemben bepasszolta a labdát Baranyinak, aki a hosszú sarkot vette célba, ezt még Papp Tamás bravúrral kitolta, de Jáger Péter lövésével szemben már tehetetlen volt.(2:0)
Egyre jobban kinyíltak a vendégek, azonban helyzetet nem sikerült kialakítani, viszont egy jó ütemű kiugratásnál Baranyi László egyedül vezette a labdát az árokszállási kapura, azonban kapusuk a helyén volt.
A mérkőzés utolsó perceiben ismét Baranyi került helyzetben, de lövése a kapufát találta el.

Ismét nem csalódhattak azok a nézők, akik kilátogattak erre a presztízsmérkőzésre, mert két ellentétes félidőt láthattak. Az elsőben Jászárokszállás büntetőt hibázott, több nagy helyzete volt eldönthette volna a mérkőzést, Jászfényszaru már nem először teljesen más arcát mutatta a második félidőben és a helyzeteiből kettőt ki is használt.

Az őszi szezon ezzel véget ért, de a jövő héten egy előre hozott fordulót még rendeznek a tavaszi idényből.
Jászárokszállás Újszászon, Jászfényszaru pedig Jászapátiban próbálja pontjait szaporítani.