A megyei II. osztály vasárnapi fordulójában érdekes mérkőzésnek ígérkezett az eddig jól teljesítő Jászfényszaru pusztamonostori vendégjátéka. A szép számmal kilátogató szurkolók nem is csalatkozhattak, mert egy igen küzdelmes mérkőzés szemtanúi lehettek. Az első félidőben nem dőlt el semmi, mert a helyzetek itt is ott is kimaradtak. A második félidő elején aztán a vendégek megszerezték a vezetést, egy hosszú, pontos indítás után Jáger Péter másodszorra már eredményes volt. A gól után még nagyobb küzdelem alakult ki, a vendégek több helyzetet is kihagytak, a hazai csapat lelkesedésével próbálta ellensúlyozni a két csapat közötti különbséget. A mérkőzés végén egy jogosan megítélt büntetőt, Vaszicsku Zoltán értékesített.
A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelt fényszarui győzelem született, de a hazai csapat is mindenképpen dicséretet érdemel lelkes játékáért.

Jászladány Szászberek vendége volt. A tabellán elfoglalt helyek alapján várható volt, hogy nagy különbség nem lesz a két csapat játéka között. Végül a hazaiak egy kiegyenlített első félidő után egy góllal jobbak voltak.

Pusztamonostor – Jászfényszaru 0:2 (0:0)
Szászberek – Jászladány 1:0 (0:0)

A megyei I. osztályban Jászárokszállás vendége Törökszentmiklós volt. Az első félidőben nem született gól, a második félidő elején a vendégcsapatból egy játékos idő előtt mehetett zuhanyozni, és ezt a hazaiak gyorsan ki is használták. A mérkőzős végét viszont elrontották és a vendégek a 80. percben és az utolsó percben lőtt góllal elvitték mindhárom pontot.

Jászárokszállás – Törökszentmiklós 1:2 (0:0)