A megyei II.osztály  őszi idényének utolsó fordulójában Jászfényszarura újabb rangadó várt. Az eddig kiválóan szereplő, a táblázaton harmadik helyen álló Jászboldogháza látogatott hozzájuk.

A mérkőzés elején mintha bent maradtak volna a hazaiak az öltözőben, meglehetősen álmosan kezdték a mérkőzést, ezt kihasználva az igen lelkes vendégek több helyzetet is kidolgoztak és ezekből egyet ki is használtak. Heinrich István lőtt szép gólt.
A gól után is jobbára a vendégcsapat akarata érvényesült, a hazaiak nehezen alkalmazkodtak a mély talajhoz is.
A félidő közepén Lukács Márton cselezte be magát a boldogházi büntetőterületen belülre és hozta kihagyhatatlan helyzetbe Urbán Norbertet, aki ki is egyenlített.
A folytatásban is minkét csapat odatette magát, itt is ott is voltak lehetőségek a gólszerzésre, de ebben a félidőben már több gól nem esett.

A második félidő is egy ordító boldogházi helyzettel kezdődött, de a hazaiak kapusa remek reflexszel hárított. A hazaiak átvették a játék irányítását, sorra dolgozták ki a helyzeteket, de gólt még nem sikerült elérniük, sőt egy kontratámadásból ismét a vendégek előtt nyílt gólszerzési lehetőség, de a hazaiak kapusa Juhász Tibor óriási bravúrral ismét hárított.

A mérkőzés hajrájában a vendégek kapusa elütötte a hazai csapat játékosát, amiért büntető járt, az eset után a játékvezető megsértéséért Szűcs Béla (Jászboldogháza) piros lapot kapott.
A büntetőt  Vaszicsku Zoltán értékesítette, a mérkőzés hosszabbításában szintén ő volt eredményes egy sarokrúgást követően bólintott a kapuba.
A középkezdés után még a vendégcsapat is egy jogos büntetőt rúghatott, de Kisnémeth Ferenc a kapufát találta el és ezzel a momentummal ért véget a jó iramú mérkőzés, ahol a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyert.

Jászalsószentgyörgy szomszédvári rangadón győzte le Zagyvarékast egy küzdelmes mérkőzésen.

Jászkisér hazai környezetben folytatta vesszőfutását egy újabb peches mérkőzésen a 90. percben kapott góllal hagyta el a pályát vesztesen Szászberek ellen.

A szombati naphoz tartozik, hogy Pusztamonostor egymás után harmadszor nem utazott el, ezúttal Tiszapüspökibe. A versenybizottság dönt a Monostoriak sorsáról a versenyszabályzat szerint, ami semmi jóval nem kecsegtet.

Jászfényszaru – Jászboldogháza 3:1 (1:1)
Jászalsószentgyörgy – Zagyvarékas 3:1 (1:0)
Jászkisér – Szászberek 0:1 (0:0)