Az 5. fordulót játszották le a Megyei I. osztályban. Jászfényszaru a múlt héten az utolsó percekben kapott góllal kapott ki egy gól gazdag mérkőzésen, Kisújszálláson, ezúttal az utolsó percek nekik hoztak szerencsét Tiszaföldvár ellen.

A 9. percben vendég helyzettel kezdődött a mérkőzés, de a hazai kapus védeni tudott. A negyed óra végén Baranyi László percei jöttek, előbb a félpályáról indulva egyedül vezette a kapusra a labdát, de nem sikerül az eszén túljárnia. Rá két percre Cseh Balázs labdájával iramodott meg egészen becselezte magát az alapvonalig, begurítása kihagyhatatlan helyzetbe hozta Tóth Márkot. (1:0)
A 30. percben szinte a semmiből egyenlített Tiszaföldvár, sarokrúgást a hazai védelem elvétette és Máté Fazekas Attila egyenlített. (1:1)
A gól után nem sokkal szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak a beívelést röviden vágták ki a vendég védők. Menyhárt Dániel lövését Heinrich István levette és a labdát a hálóba lőtte. (2:1)
A félidő lefújása előtt ismét vendég szöglet, amely átszállt a védők fölött, Burján Zoltán ott volt és egyenlített.(2:2)

A második félidő elején Szakali Márk nagy lövését védte a vendégek hálóőre a kapufa segítségével.
Majd ismét Szakali Márk végzett el szabadrúgást 17 méterről, de a kapufa megint a vendégekkel volt.
A 65. percben Baranyi László előtt nyílt gólszerzési lehetőség, de pár centivel a hosszú sarok mellé gurított. A 70. percben vendég szabadrúgás után Máté Fazekas Attila fejese is a kapufán csattant.
A 88. perc aztán meghozta a győzelmet jelentő gólt Jászfényszarunak. A félpályán gyorsan elvégzett bedobás után Tóth Márk futott el a jobb szélen beadása teljesen egyedül találta Urbán Norbertet, aki könyörtelenül bebombázta a hazaiak győztes gólját.

Jászárokszállás Rákóczifalvát fogadta, és biztos győzelmet aratott. Az első félidőben még a helyzet kihasználással gondok voltak. A második félidőben háromszor is betaláltak, így magabiztos győzelem lett a vége.

Jánoshidára nem nagyon lehet rá ismerni, ha kilép otthonából. Ezúttal Törökszentmiklóson szenvedtek sima vereséget.

A megyei II. osztályban Jászszentandrás rögtön előnybe került Mezőtúron, de ez nem tartott sokáig, fordítottak a hazaiak, ekkor még sikerült az egyenlítés. A folytatásban már csak hazai találatokat jegyezhettünk fel, fél tucat lett a vége.

Jászalsószentgyörgyön kétgólos előnybe került az első 10 percben Jászboldogháza, fordulás után szépítettek a hazaiak, az egyenlítés viszont nem sikerült.

Jászkisér is megőrizte veretlenségét, Zagyvarékason a kapuk érintetlenek maradtak.

Eredmények:

Jászfényszaru-Tiszaföldvár 3:2 (2:2)
Jászárokszállás-Rákóczifalva 3:0 (0:0)
Törökszentmiklós-Jánoshida 3:0 (1:0)
Mezőtúr-Jászszentandrás 6:2 (4:2)
Jászalsószentgyörgy-Jászboldogháza 1:2 (0:2)
Zagyvarékas-Jászkisér 0:0