A megyei I. osztály 14. fordulójának szombati játéknapján két csapatunk volt érdekelt. Jászberény az edző váltás óta minden mérkőzését nyerte és a mai napra rendelt Szajol is verhetőnek tűnt, amit sikerült is igazolniuk. Az meccs elején egy pillanatnyi figyelmetlenség után vezetéshez jutott Szajol.

A félidő derekán egy kapushibát követően László Krisztián fejjel egyenlített. Tovább nyomtak a hazaiak, de újból a vendégek szerezték meg a vezetést az első félidő végén tizenegyesből. A második félidőre egy teljesen más csapatott láthatott a közönség, aminek meg is lett az eredménye, a kezdést követően a hazaiak is büntetőhöz jutottak és Németh Gyula egyenlített. Egyre jobban belelendültek a Berényiek, sorra dolgozták ki a helyzeteket és egy szép támadás végén Tóth Márk góljával át is vették a vezetést. Németh Gyula egy remek átadás után meglőtte második gólját is. A végére marad a mérkőzés legszebb gólja, a hosszabbításban Litkei Barna ollózva talált a vendégek hálójába.

Jászberény így tovább üldözi Karcagot és reménykedhet, hogy vasárnap délután Jászárokszálláson vendégszereplő listavezető hátha megbotlik.

Jánoshida Mezőtúron az első félidőben hátrányba került, de a másodikban három gólt lőve elhozták a három pontot, a hazaiak az utolsó percben már csak szépíteni tudtak.

Jászberény – Szajol 5:2 (1:2)

Mezőtúr – Jánoshida 2:3 (1:0)

 

AZ NB III. Keleti csoportjában Jászapáti a Ferencváros második csapatát fogadta és egy kiegyenlített első félidő után a másodikban gyorsan előnyhöz jutott, de a Fradi fordított. A hazaiak nem adták fel, először egyenlítettek majd a győztes gólt is sikerült megszerezniük az akkorra megfogyatkozott vendégekkel szemben.

Jászapáti – Ferencváros 3:2 (0:0)

A megyei II. osztályban Jászfényszaru újabb három ponttal gazdagodott Tiszagyendai vendégjátéka után. Cseh Balázs  góljával már a félidőben vezettek, a második félidőben további két gólt lőve már három gólos volt az előnyük. A hazaiak egy kicsit magukra találtak és a mérkőzés végére kozmetikáztak az eredményen, de igazából nem tudták kétségessé tenni a mérkőzés végkimenetelét.

Jászboldogháza ismét hozta az ősszel megszokott formáját, egy eldöntetlen félidő után Káposztás Dávid két góljával nyertek és továbbra is tartják a lépést a két éllovassal.

Tiszagyenda – Jászfényszaru 2:3 (0:1)

Jászboldogháza –Tószeg 2:0 (0:0)