Az NB III. osztály Keleti csoportjában Jászberény a múlt heti kisiklást követően a győzelembe bízva Tiszaújvárost fogadta.
A vendégeknek a múlt héten az egyik bajnokesélyes Kisvárda egy fél tucatot rámolt be.
A 10. percben már hazai gólnak örülhettek azok a kitartó szurkolók, akik a zord idő ellenére is kijöttek buzdítani csapatukat. A vendég védelmet letámadva sikerült labdát szerezni, majd Lékó Gergő jobb oldali beívelése után a remekül érkező Keresztes Ferenc szép gólt fejelt. (1:0)

Bő negyedóra elteltével Farkas János került óriási helyzetbe, de a kapussal szemben fölé emelt.
A 27. percben Gulyás László a félpályáról felívelte a labdát a büntetőterületen belül helyezkedő Farkas János felé, de a vendégek kapusa elütötte a hazai csatárt, de nagy meglepetésre a játékvezető sípja néma maradt.
A 34. percben megint Farkas volt a főszereplő, a vendég védelmet átjátszva a kifutó kapus mellett elgurította a labdát, de a kapufát találta, a visszapattanó több játékos érintése után ismét Farkas elé került, azonban akkor már lesen állt, hiába lőtt a hálóba.

A második félidő nagy részében is a hazai csapat játéka dominált, csak az újabb gól hiányzott!
Kicsit feljebb jöttek a vendégek, az első helyzetüket a 65. percben jegyezhettük fel, melyet Szatmári kapus bravúrral hárított.
A mérkőzés végére még két hazai lehetőség maradt, azonban a mai napon Farkasnak nem sikerült a gólszerzés.

Németh Gyula edzői nyilatkozata: Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, nagyon jó felfogásban játszottunk. A második félidőt is jó felfogásban kezdtük, de kimaradtak a helyzeteink. Gratulálok a csapatnak!