A 13-as szerencsét hozott a megyei bajnokság első osztályában szereplő csapatainknak. A bajnokság szombati 13. fordulójában mindhárom együttes győztesen vonulhatott le a pályákról.

Jászberény az igen masszív Fegyverneket látta vendégül. Az első félidőben is jobbára a hazaiak irányítottak és meg is volt a lehetőségük a vezetés megszerzésére, de akkor még Németh Gyula egy az egyben lévő helyzeténél a kapufa megmentette a vendégeket a góltól. A második félidő elején gyorsan megfogyatkozott Fegyvernek, ezután még nagyobb lett a hazai csapat mezőnyfölénye, aminek meg is lett az eredménye, remek támadás végén Németh Gyula fejjel nem hibázott. A gól után már nem annyira erőltették a támadásokat, inkább a biztonságra törekedve gyűjtötték be az oly fontos három pontot, köszönhetően Jánoshida sikerének már a második helyen zárhatták ezt a fordulót.

Jánoshidára a tavalyi bajnokcsapat látogatott és úgy tűnt az első 45 perc után, hogy pontokkal is távozik. Az utolsó negyedórában azonban Jánoshida kétgólos hátrányból felállva a hosszabbítás perceiben szerzett harmadik góllal otthon tartottak a három pontot nem kis bravúrt végre hajtva.

Jászárokszállás Túrkevei vendégjátéka sem ígérkezett könnyűnek habár a vendéglátók eddigi eredményei sem voltak túl meggyőzőek. A jászságiak végül is egy fordulatos mérkőzésen az utolsó 15 percben szétzilálták a hazaiak védelmét.

Jászberény-Fegyvernek 1:0 (0:0)
Jánoshida-Tiszafüred 3:2 (0:2)
Túrkeve-Jászárokszállás 2:5 (1:1)

Az NB III. Keleti csoportjában Jászapáti az élbolyhoz tartozó Kazincbarcikára látogatott, ahol egy kiegyenlített félidő után kétgólos vereséget szenvedett.

Kazincbarcika – Jászapáti 2:0 (0:0)

A megyei II.-ben Pusztamonostor nem utazott el Tiszajenőre, ezzel egyre nagyobb gödörbe kerülhet.
Jászladányban nem zördültek meg a hálók Kunszentmárton vendégjátéka során.

Tiszajenő – Pusztamonostor Elmaradt!
Jászladány – Kunszentmárton 0:0