Jótékonysági műsor egy májátültetésre váró gyermekért

Jászberényben az Ifjúsági Házban 2012. december 1-jén 15 órai kezdettel  Jótékonysági Műsort tartanak, melynek bevételével Csőke Nikolett májátültetésre váró 8 éves kislány gyógykezelését támogatják.

A műsorban fellépők: Rácz Aladár Zeneiskola Fúvószenekara, Oszvald Marika primadonna, Mága Zoltán hegedűművész tanítványa a 8 éves Burai Zsolt, Jászapáti Gyöngyszemek táncoslányai, Janesz és Édua pop-ének, meglepetés vendég.

Szervező: Csatári Édua dalszövegíró-menedzser

Jegyek 800.-Ft-os áron a helyszínen kaphatók.

Ha nem tud elmenni a műsorra, viszont szeretne segíteni, akkor adományát az OTP 11773456-24085111 számú számlára várják.

Támogassa Ön is legalább egy belépő árával a kislány májátültetését, segítse valóra váltani egyetlen álmát, mely nem más, mint az egészség!

Köszönjük segítségét!

Subscribe
Visszajelzés
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
white otherworld
white otherworld
9 éve

Tisztelt szervezők.
Kérjük, hogy amennyiben hasonló megmozdulást szerveznek, mint ez a segélykoncert, úgy értesítésüket várjuk. szivesen támogatjuk rendezvényeiket fellépésünkkel, mint zenekar.

Jómagunk is hasonló alkalmakat szervezünk az ország több pontján, immáron harmadik alkalommal, melyek operációra váró, súlyos beteg gyermekek gyógyulását, kezelését segitik elő.

referenciánk a következő linkek alatt..

http://www.szon.hu/segitsunk-sanyinak/2042331

http://magyarorszagon.hu/hirek/2012-10/helyihirek/jotekonysagi-koncert-vikiert/hir

http://zene.hu/20111213_amig_nem_adod_fel_legyozhetetlen_vagy

http://www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatmar-Bereg/cikk/adomanygyujto-segelykoncert-tiszalokon/cn/news-20100628-10525887?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+szon%2Fmegye+%28Szabolcs+Online+Megyei+h%C3%ADrek%29

Várjuk visszajelzésüket. tisztelettel.

1
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x