A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat hatodik alkalommal hirdeti meg az advent időszakához kapcsolódó karácsonyi pályázatát 2015. november 29. és december 27. között. Három kategóriában lehet alkotásokat benyújtani: fotó, rajz és helyi kézműves termék.

A felhívás célja, Jász-Nagykun-Szolnok megye lakosainak aktív bevonása az adventi készülődés időszakába, az ünnepi élmények és tapasztalatok megosztása fénykép és rajz formájában, valamint az ünnephez kapcsolódó, helyi termékeket, alapanyagokat felhasználó és/ vagy a megyére jellemző motívumokat, szimbólumokat megjelenítő kézműves alkotómunka eredményeinek népszerűsítése.

A pályázat témája: a fotók és rajzok feldíszített, kivilágított épületek, közterek, lakóházak, udvarok mellett a karácsonyhoz kötődő életképeket, hangulatot, életérzést is megörökíthetnek az advent jegyében.
A helyi kézműves termékek kategóriában az adventhez kapcsolódó, Jász-Nagykun-Szolnok megyére vagy a megyében található településekre jellemző egyedi elemeket tartalmazó tárgyi alkotásokkal lehet pályázni.

A pályázókat értékes nyeremények – 2 személyes 3 napos utazás, vásárlási utalványok, tárgyjutalmak – várják.

Pályázati kiírás

Jelentkezési lap