Az NB III. szombati játéknapján Jászberény FC a dobogó harmadik helyén álló Kazincbarcika ellen szállt „harcba”.

A múlt heti győzelem után bízhattunk a jó folytatásban, ami nem is maradt el.
Parádésan kezdődött a mérkőzés, a 2. percben már meg is lehetett volna az eredménye, mert Ludasi Martin betört a büntetőterületen belülre, ahol egyszerűen ledarálták a barcikai védők, azonban legnagyobb megdöbbenésre ezt csak a játékvezető nem látta.
A következő nagy helyzet is a Jászberényiek előtt adódott amikor is Keresztes Ferenc óriási helyzetben fejbe rúgta a labdával a hazai kapust, a kipattanó Farkas János elé került, de az utolsó pillanatban tisztázott egy védő láb. A folytatásban is a Jászberényiek uralták a mérkőzést mezőnyfölényben játszottak, de az a kis plusz nem akart összejönni.

A második félidőben annyi helyzetet már nem sikerült kialakítani, továbbra is ment előre küzdött, hajtott a gárda. Egyre jobban összeáll a játék, és ha a csapat gólfelelőse (Farkas János) is újra megtalálná őszi góllövő cipőjét még szebbé tehetné a tavaszt a Jászságiaknak.

Jászberény mesterének nyilatkozata:

Nagyon jól játszottunk, mentálisan teljesen rendbe volt a csapat az egész mérkőzésen, amit sikernek könyvelek el. Ha az elején megkapjuk a jogos büntetőt, máshogy is alakulhatott volna a mérkőzés. Hiányérzetem így sincs, gratuláltam a csapatnak. Elégedett vagyok a fiataljaink játékával, készülünk Putnok ellen, ahol győzni szeretnénk!

Kazincbarcika – Jászberény 0:0