Jászberény az ősz utolsó fordulójában A Budapesti Honvéd MFA-t fogadta, ahol a csapat hosszú veretlenségét szerette volna megtartani.

A mérkőzés úgy is kezdődött, hogy nem lesz gond, azonban ezúttal a helyzetek kihasználása nem úgy sikerült, ahogy az elmúlt hetekben ezt megszokhattuk.
A második félidőre változott a kép, már Szatmári kapus bravúrjaira is szükség volt ahhoz, hogy ne kerüljön hátrányba a hazai csapat. A félidő derekán már ő sem tudott menteni, Bobál Gergely fejes góljával a Honvéd második csapata előnybe került, amely egyben a győzelmet is jelentette a vendégeknek. (0:1)
A mérkőzésre kilátogató nézők két jó csapat küzdelmét láthatták, ahol a szerencsésebb nyert.
A folytatás majd tavasszal. Február 28-án Veresegyházát látják vendégül.

A megyei I. osztályban két csapatunk volt érdekelve a mai napon, Jászapáti esélyeshez méltó játékkal gólarányt javított a középcsapatnak számító Szajol ellen.

Jánoshida a veszélyes zónában tanyázó Túrkeve otthonából hozta el a három pontot.

A megyei II. osztályban az egyre jobban belelendülő Jászboldogháza igaz presztízs meccsen az utóbbi hetekben megtorpanó Jászkisért látta vendégül.
A vendégek egy fejes után már a 6. percben vezettek, azonban rá öt percre egy boldogházi szöglet után egyenlő lett az állás.(1:1) A hazai mezőnyfölény ellenére egy kontra támadás végén ismét a vendégek kerültek előnybe.(1:2) A második félidőre egyre nagyobb fölénybe került a hazai csapat, de csak az egyenlítésre futotta erejéből, Muntyán Gergő második találatával, ami a látottak alapján igazságosnak mondható.

Jászladány nehéz mérkőzésre számíthatott a második helyezett Mezőtúr otthonában, és be is igazolódott a papírforma, hazai győzelem lett a vége.

Jászalsószentgyörgy is folytatta vesszőfutását és hatpontos mérkőzésen vesztett Tiszaszentimrén, ezzel visszaesett az utolsó előtti kieső helyre.

Eredmények:

Jászberény-Budapest Honvéd MFA 0:1 (0:0)
Jászapáti-Szajol 5:0 (1:0)
Túrkeve-Jánoshida 0:2 (0:1)
Jászboldogháza-Jászkisér 2:2 (1:2)
Mezőtúr-Jászladány 4:2 (1:1)
Tiszaszentimre-Jászalsószentgyörgy 2:0 (2:0)