A megyei I. osztályban szereplő Jászárokszálláson megtört az átok, Martfű ellen megszerezte hőn áhított első győzelmét a jászsági csapat. A hazaiak már az első félidőben előnyhöz jutottak, amit a második félidőben tovább növeltek.  A sportszerű vendégek csak kozmetikázni tudtak az eredményen.

Jászárokszállás – Martfű 2:1 (1:0)

A megyei II. osztály vasárnapi játéknapján Jászfényszaru Kunszentmártont fogadta.
Az előző fordulóbeli kisiklás után a hazai drukkerek újra azt a csapatot láthatták, amit megszokhattak az őszi idényben. Az első félidő közepéig egyenlő erők küzdelme volt, majd egy csapásra váltottak a fényszaruiak és egy okos fejes góllal Cseh Balázs jóvoltából előnyhöz jutottak.
A második félidő elején a vendégvédők bizonytalanságát kihasználva megszerezték második góljukat, majd tíz perc múlva végleg eldöntötték a mérkőzést harmadik találatukkal. A vendégek az utolsó negyedórára meg is fogyatkoztak, mert Pálinkás Donát (KUTE) második sárga lap után kiállítás sorsára jutott. A mérkőzés végén a hazai szurkolók tapssal jutalmazták a csapat teljesítményét.

Jászdózsán az eddig kiválóan szereplő Jászboldogháza vendégeskedett és kiegyenlített első félidő után két gólos győzelmet aratott, amellyel továbbra is őrzi harmadik helyét a tabellán.

A forduló negatív szenzációját Jászkisér szolgáltatta azzal, hogy hazai pályán alul maradt a vendégként nem túl acélos Tiszapüspöki ellen.

Jászalsószentgyörgyön a listavezető Kunhegyes meggyőző játékkal már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést, előnyét a másodikban megtartva gyűjtötte be a három pontot.

Jászfényszaru – KUTE 3:0 (1:0)
Jászdózsa – Jászboldogháza 1:3 (1:1)
Jászkisér – Tiszapüspöki 0:1 (0:0)
Jászalsószentgyörgy – Kunhegyes 2:5 (0:4)