Az NB III 24. fordulójában bízhattunk, hogy Jászberény Hajdúböszörményből ponttal avagy pontokkal utazhat haza, de nem mindenki akarta így…
A vendéglátók a mérkőzés előtt az utolsó előtti helyen serénykedtek, csak Gyöngyöst előzték meg.

A mérkőzés nem a papírforma szerint alakult, már a 7. percben hátrányba kerültek a vendégek a jól ismert Igor Bogdanovics jóvoltából. (1:0)
A folytatásban Farkas János kétszer is egyenlíthetett volna, de átemelése a kapu fölött hagyta el a játékteret, a második helyzeténél Ludasi Martin beadása után egy az egyben a kapussal szemben óriási helyzetből mellé gurított. Kimaradt helyzetek után a futball örök törvénye itt is érvényesült, és már jött is a második hazai gól. (2:0)

A félidőben jött az alapos fejmosás, aminek jelei a második félidőben már láthatóak voltak.
Egymás után dolgozta ki helyzeteit a jászsági csapat és sikerült is a szépítés. Tisza Kálmán a 64. percben a tizenhatoson belülről kilőtte a hosszú sarkot.(2:1)
A gól után is nyomasztó fölényben játszottak a berényiek, Ludánszki István egy jobb oldali beadásról centiméterekkel maradt le. Kinyíltak a vendégek és jött a harmadik hazai gól, ahol ismét az „öreg” Bogdanovics vállalt oroszlán részt .(3:1)
Egy félidőnyi előnyt adott a jászberényi csapat a korán sem acélos hazaiaknak.

Németh Gyula nyilatkozata:
Gratulálok az ellenfélnek, nincs éhségünk!

A kép csak illusztráció!