Az NB III. Keleti csoportjának 26. fordulójában Nyírbátorba látogatott Jászberény.

Az előző fordulókban a játékkal és a mentalitással problémák adódtak, igaz az előző hétvégén már biztató jeleket is láthattunk. Most viszont csak dicsérően lehet értékelni a csapat hozzáállását, mely fergeteges játékkal is párosult.

Nehéz mérkőzésre lehetett számítani, mivel ellenfelünk a táblázaton közvetlen előttünk állt.
A mérkőzést remekül kezdte a JFC, már a 7. percben László Krisztián keresztpasszát Ludasi Martin 16 méterről a bal felső sarokba bombázta. (1:0)
A második gólunk is Ludasi Martin nevéhez fűződik, Szanyi Krisztiánnal való kényszerítőzés után talált a hazai kapuba. (2:0)
A két gólon kívül egy Szilágyi Norbert kapufát és egy Farkas János által kihagyott nagy helyzetet is feljegyezhettünk még az első félidőből.

Szerencsére a második félidőre sem változott meg a játék képe, továbbra is a Jászsági csapat irányította a játékot, és jöttek a gólok sorozatban.
A 48. percben Kis Károly labdájával Szilágyi Norbert lefutotta védőjét, és a tehetetlen kapus mellett hosszú sarokba passzolt.(3:0)
A megnyugtató előny birtokában már nem erőltette a támadásokat a Jászberényi csapat. Ebben az időszakban Szatmári kapusnak is bizonyítási lehetőséget adtak csapattársai, aki élt is a lehetősséggel és éreztette a hazai támadókkal, hogy nagy reményeik ne legyenek.
A 79. percben a csereként beállt Bálint Artúr is betalált egy szép lövésből.(4:0)
Még mindig nem volt vége, alig telt el 3 perc és Szilágyi Norbert is megszerezte második gólját. (5:0)
A hazai csapat is jegyezhetett egy találatot, de ezt csak gyógyírnek volt jó.(5:1)

A jövő héten az utolsó helyezett Gyöngyöst fogadja csapatunk.

A kép csak illusztráció!