Polgármesterek labdarúgó találkozója

Szeptember 26-án délután Kétpó adott otthont a Települési Polgármesterek XXII. Labdarúgó Találkozójának. A jó hangulatú összecsapás szoros csatát hozott, ahol a kunok csapata egy góllal, 5:4 arányban győzedelmeskedett a jászok csapata felett. A mérkőzés az utolsó percekig döntetlenre (4-4) állt, de a nagyobb cseresorral rendelkező Kunságiak a maguk javára fordították az eredményt. A megyei közgyűlés elnöke, Kovács Sándor és alelnöke, Borbás Zsolt is a saját csapatukat erősítették.

Az idén átadott műfüves pálya volt a rangadó helyszíne, ahol 5+1-es felállásban 2×25 percet játszottak a felek. A kunsági csapat szakvezetője Boldog István, Kétpó polgármestere, országgyűlési képviselő, míg a jászsági csapat szakvezetője Eszes Béla, Jánoshida polgármestere volt.

Az elmúlt évek statisztikái alapján az eddig lejátszott 22 mérkőzés mérlege alapján a Kunság csapata 13 alkalommal, a Jászság csapata 6 alkalommal győzött, háromszor született döntetlen végeredmény.

Jászsági csapat tagjai: Alapi József (kapus), Eszes Béla, Borbás Zsolt, Szűcs Lajos, Szarvák Imre, Kabát Róbert és Jenes Miklós.

Forrás: jnszm.hu

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x