A megyei I. osztály 24. fordulójában Jászfényszaru Kunhegyesre, látogatott és lapokkal, gólokkal tarkított mérkőzést játszott.
A nyolc gól, a 4 piros lap, és a 8 sárga lap is arra utal, hogy ez nem egy szokványos mérkőzés volt.

A mérkőzés elején rögtön büntetőhöz jutott a hazai csapat, Szívós Roland belépése után. A 13. percben Szakali Márkot reklamálásért második sárga lap után kiállította a játékvezető, rá két percre büntetőhöz jutott a vendégcsapat is, Baranyi László egyenlített.
Alig telt el pár perc a vendég kispadról Csépány András is piros lapot kapott reklamálásért.

A második félidő elején Vaszicsku Zoltán is második sárga lap után mehetett idő előtt zuhanyozni.
A hazai csapatból a 70. percben Szenes Sándort szintén kiállította a játékvezető.

Jászapáti Csépán szerzett egy pontot. A mérkőzés elején a hazaiak kerültek előnybe, Kotula László egy átlövésből ezt legalizálta. Ismét hazai gól következett, majd 3 perc múlva Volyák Pétert buktatták a büntetőterületen belül. A megítélt tizit Kotula László értékesítette.
A második félidőben jobbára a középpályán folyt a játék igazi helyzet nélkül, így küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.

Jászárokszállás a kiesés elől menekülő Kisújszállásra látogatott. Az első félidőben a hazai csapat megszerezte a vezetést. A második félidőben több vendég lehetőség is adódott csak a helyzetkihasználással ezen a délutánon baj volt.

Jánoshidán két negatív szériában lévő csapat találkozott, gól gazdag első félidő után, két gól itt is ott is. A második félidőben csak a vendégek találtak be és bezsebelték a három pontot.

A megyei II. osztályban csak Jászkisér szereplését kísérte siker a hétvégén. Tiszapüspökiben az első félidőben kétgólos előnyre tett szert. A másodikban is tartotta előnyét, a hazaiak a hosszabbításban szerzett góllal közelítettek, de egyenlíteni már nem sikerült.

Jászboldogháza meglepően sima vereséget szenvedett Tószegen, gyakorlatilag a meccs már az első félidőben eldőlt.

Jászalsószentgyörgy Kunszentmártonban kapott egy hármast.

Vasárnapra egy mérkőzés maradt, Jászladány Zagyvarékason szenvedett egy gólos vereséget, egy játékosát is elveszítette, Hellenpach István (Jászladány) 82. percben kiállítva.

Eredmények:

Kunhegyes-Jászfényszaru 6:2 (3:2)
Csépa-Jászapáti 2:2 (2:2)
Kisújszállás-Jászárokszállás 1:0 (1:0)
Jánoshida-Fegyvernek 2:3 (2:2)
Tiszapüspöki -Jászkisér 2:3 (0:2)
Tószeg-Jászboldogháza 4:0 (3:0)
KUTE -Jászalsószentgyörgy 3:0 (2:0)
Zagyvarékas- Jászladány 3:2 (2:1)

A kép csak illusztráció!