A szolgáltató közleménye szerint 2013.01.31-én éjfélkor a jászárokszállási kábeltelevízió szolgáltatást  megszüntette. A vezetékadó a 43 km hálózatra több mint 5 millió forint plusz kiadást jelent és az egyéb költségemelkedésekkel együtt ráfizetésessé vált a szolgáltatás. A jelenleg még a helyi kábeltelevízió előfizetői részére több lehetőség van a televízió adások elérésére.
Jászárokszálláson analóg földfelszíni sugárzással, vagyis hagyományos tető- vagy szobaantennával öt tévéadás nézhető: az M1, az M2, az RTL Klub, a TV2 és a Gyöngyösi Városi Televízió műsora. Ez utóbbi – amely számos jászárokszállási eseményről, hírről is beszámol – adását a Gyöngyös melletti Sár-hegyről sugározza, az UHF 27-es csatornán.
Ha ön hagyományos tetőantennával, vagy szobaantennával szeretne tévéműsorokat nézni, célszerű az antennát
Kékestető felé fordítani, hiszen így a helyi hírekkel is szolgáló Gyöngyösi Televízió és az országos adók kép- és hangminősége is megfelelő lesz.
Lehetősége van digitális adások elérésére is, ehhez vagy a digitális jeleket “fogni képes” televíziókészülékre,
vagy kiegészítő berendezésre – a legtöbb tévéhez csatlakoztatható úgynevezett set-top boxra – lesz szüksége. Akadhatnak olyan régi készülékek, amelyekhez nem kapcsolható a set-top boksz, ilyen esetben vagy az analóg műsorok vétele, vagy új tévékészülék vásárlása jöhet szóba.
A MinDig Tv szolgáltatással az m1, m2, RTL Klub, TV2, Duna TV, Duna World, euronews
csatornák adásai foghatók, ingyenesen. Azonban az indulásnál vásárolni kell egy erősítővel ellátott antennát és televízió készülékenként egy darab adaptert. Egy antennára 3db adapter csatlakoztatható.
Jászárokszállás Önkormányzata megkereste az Invitel Zrt-t az InviTv szolgáltatás tulajdonosát, akinek városunkban elég sok előfizetője van, hogy a helyi adások vételét tegye lehetővé a Gyöngyösi Városi Televízió programjának felvételével a kínálatába. A tárgyalások folyamatban vannak, bízunk benne, hogy eredményesek lesznek és a városi eseményekről továbbra is tájékoztatni tudjuk Jászárokszállás lakosságát.

Jászárokszállás Város Önkormányzata