Köszönjük, hogy az elmúlt évben személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogatták szervezetünk céljait, munkáját! Az Önök támogatása is segítette azt a munkát, amellyel a népfőiskolánk jelentősen hozzájárult a Jászság közösségi, szellemi arculatának formálásához. Fontos volt az önök támogatása ahhoz, hogy továbbra is megjelentethettük a civil újságot, Pipafüst címmel, elnyerve azt az elismerést, hogy a havilap értékőrző és értékteremtő kiadvány, mely rendszeresen hírt ad az elszármazott jászok civil közéletéről is. A Népfőiskolai Társaság akkreditált felnőttképzési intézmény lett, Intézményakkreditációs lajstromszám: AL-2715. A Népfőiskolai Társaság Ügyfélszolgálati Irodát működtet a Petőfi Művelődési Ház földszintjén. Fotókiállítást mutattunk be a helyi Fotóműhely tagjainak képeiből. Többen csatlakoztak a szakmai programjainkhoz, résztvevői voltak a népfőiskolai rendezvényeknek, kézműves foglalkozásoknak, „Kerekítő” programnak, Erzsébet napi kiállításoknak, Adventi Kávéháznak.

Köszönjük azt a sok – egész éven át húzódó -, heti műhelymunkát, amellyel segítették az „Első lépések Jászfényszarun” TÁMOP 5.3.1 projekt megvalósítását, illetve hogy segítették több európai uniós pályázat előkészítését és a TÁMOP 3.2.13 kiírásra egy nyolc oktatási intézmény összefogását segítő projekt előkészítését és a pályázat beadását.

Célunk továbbra is –az előző évekhez hasonlóan – segíteni a helyi közösség szerveződését, információkhoz való hozzáférés lehetőségének bővítését, kiadvány megjelentetését, a Civil Fórum működését és folytatni a népfőiskola felnőttképzési tevékenységet.

Kérjük Önöket, hogy továbbra is támogassák személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával Társaságunkat!

A Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság adószáma: 18822197-1-16

Köszönjük a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság nevében:
A Társaság elnöksége