A jászkisérieknek is volt okuk az ünneplésre

Az Államalapítás mellett elismerésben részesülőket is ünnepeltek, szépkorút köszöntöttek Jászkiséren.

Mint már arról korábban hírt adtunk a megyei Önkormányzat az augusztus 20-i ünnepséghez kapcsolódóan elismerésben részesítette azon személyeket, közösségeket, akik a megye fejlődését elősegítették. Megyei Közgyűlési díjban részesült a Jászkisériek Baráti Egyesülete, Kiss Lajos a Csete Balázs Általános Iskola igazgatója a Megyei Pedagógia díjat vehette át, az Idősbarát Önkormányzat címet a Jászkiséri Önkormányzat kapta, illetve a Megye Turisztikai Értéke Címben részesült a Csete Balázs Helytörténeti Gyűjtemény.

Szintén az augusztus 20-i hosszú hétvégén adták át a jászkiséri Boros Ferenc Alapítvány ösztöndíját, melyre a városban élő, tehetséges, első diplomáját szerző hallgatók pályázhattak. A kuratórium Bozsó Ádámnak ítélte oda a havi 30 ezer forint összegű támogatást.

A város polgármestere Hajdú László sem maradt ki a díjazottakból, hiszen az ő szilvapálinkája érdemelte ki az Év Pálinkája elismerést a második alkalommal megrendezett Jászkun kapitányok pálinkamustráján.

És hogy teljes legyen az ünnep születésnapján köszöntötték Vágány Mártonnét, aki augusztus 15-én töltötte be 90. életévét.

Kép forrása: http://jaszkiser.hu

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x