A Fényszaruiak Baráti Egyesülete 2013. február 16-án (szombaton) este 18 órai kezdettel immár XX. alkalommal rendezi meg zártkörű jótékonysági műsoros estjét és bálját, melynek fővédnökei: Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester és Mészáros László nyugalmazott címzetes főjegyző.

A rendezvény díszvendége lesz Cserháti Ágnes televíziós műsorvezető és kommunikációs tanácsadó, valamint Zsámboki Zsolt műsorvezető, szerkesztő.

A műsorban fellépnek: Csomor Csilla színművész, Dankó Hajnalka vers, Ézsiás László Vörösmarty-díjas versmondó,Gáspár Pál bendzsóművész, Győriné Szabó Gabriella zongora, Rázga Áron zongoraművész, Sás Péter színművész,  Szabó Krisztina énekművész, Szabó Roland – Csomor Molnár Dóra show tánc.

Az előző évekhez hasonlóan a műsort vacsora követi, melyet Vágó Tibor specialitásai alkotnak: hortobágyi palacsinta, sajtos zöldséges csirkemell baconbatyuban, libamájjal töltött szelet, káposztás nudli, burgonya krokett, házi vegyes saláta és szabolcsi almás-mák torta szelet.

A nyitótánc után hatvan percben a GOLF együttes műsorát hallgathatják a vendégek, majd a miskolci VIDIA zenekar húzza a talpalávalót egészen hajnal 4 óráig.
Éjfélkor tombolasorsolásra, valamint a hagyományos bál szépe és udvarhölgyei cím átadására kerül sor, majd a DOLLY ROLL együttes fellépését élvezhetik a bálozók.

A FÉBE köszöni az eddigi támogatásokat és várják további támogatók csatlakozását, illetve a tombolatárgy felajánlásokat.

A rendezvény tiszta bevételét a „Jászfényszaruért” Alapítvány céljai, valamint az ez évi egyesületi programok megvalósítására használják.

BELÉPŐJEGY VÁSÁRLÁS

MEGHÍVÓ

Tóth Tibor FÉBE Elnöke