Döntetlen lett a Jászsági rangadó

A megyei I. osztály tavaszi második fordulójában, Jászberényben a műfüves pályán játszották le a Jászárokszállás-Jászfényszaru mérkőzést.
Jászárokszállás a felkészülés jegyében elindult a Heves Megyei Labdarúgó Igazgatóság téli nagypályás tornáján, amit végül meg is nyert.
A tavaszi idényt hivatalosan csak a mai mérkőzéssel kezdte el a csapat, mert a múlt hétről el lett halasztva (az új időpont 2016.03.30) a Túrkeve elleni mérkőzése.
Jászfényszaru viszont egy tekintélyt parancsoló eredményt ért el Csépa ellen az első fordulóban.

Az első félidőben jobbára a biztonságos védekezésre helyezte a hangsúlyt mindkét csapat, bár több olyan lehetőség is akadt itt is ott is, ami góllal kecsegtetett, de a kapuk érintetlenek maradtak.

A 67. percében a hazai beívelés Nagy Ferencet találta meg, aki visszaemelt és Csikó Tamás bebólintotta csapata vezető gólját.(1:0)
A 73. percben Gulyás László lövését Papp Tamás kitenyerelte, érkezett Baranyi László, azonban ismét helyén volt a hazai csapat kapusa és szögletre mentett. A belőtt szöglet után Majzik Bertalan fejesénél már ő is tehetetlen volt.(1:1)
A 78. percben már a vendégeknél volt az előny, Radovits Viktor remek átadásából Gulyás László lőtt a bal sarokba.(1:2)
Alig két perc múlva már egyenlített is Jászárokszállás, Klavács Krisztián futott el a bal szélen a rövid sarokra leadott lövését még Juhász Tibor kiütötte, de pont Kaszab Ádám elé, aki egyenlített.(2:2)
A hátra lévő időben mindkét csapat megpróbálta megszerezni a győztes gólt, de ez nem sikerült, így maradt az igazságos pontosztozkodás.

A harmadik Jászsági csapat mérkőzésén Jánoshida pont nélkül maradt az éllovas Szajol otthonában. A vezetést Ábel Péter góljával még a vendégek szerezték meg, de a félidő előtt egyenlítettek a hazaiak. A második félidőben Szajol maga javára tudta fordítani a mérkőzést.

A megyei II. osztályban is elkezdődött az idény.
Jászkisér Besenyszögről hozta haza a 3 pontot, egy kiegyenlített első félidő után két góllal nyertek.

Jászboldogháza a nehéz helyzetben lévő Tiszajenőt látta vendégül. Az első félidőben előnybe is került, amit a vendégek a mérkőzés hajrájában kiegyenlítettek. A mérkőzésnek még nem volt vége, és az utolsó percben csak a hazaiak örülhettek.

Jászalsószentgyörgy a tavaszra megerősödve várta a kezdést Mezőtúr ellen, ami jól sikerült. A Szolnoki műfüvön lejátszott mérkőzésen a 82. percben lőtt góllal nyerni tudott.

Jászszentandrásnak már nem sikerült ilyen jól a tavaszi kezdés, Cibakházától egy sima négyest kaptak.

Eredmények:
Jászárokszállás-Jászfényszaru 2:2 (0:0)
Szajol-Jánoshida 2:1 (1:1)
Besenyszög-Jászkisér 1:3 (1:1)
Jászboldogháza-Tiszajenő 2:1 (1:0)
Mezőtúr-Jászalsószentgyörgy 0:1 (0:0)
Cibakháza-Jászszentandrás 4:0 (1:0)

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x