Finisben Az Év Fürdője verseny

Jász-Nagykun-Szolnok megyei fürdők – köztük Jászszentandrás – a Top 10-ben!

Jász-Nagykun-Szolnok megyében tizenhat fürdő mérkőzik meg Az Év Fürdője 2016 versenyben, közülük kettő,egy héttel a szavazás vége előtt, különösen jól teljesít.

Augusztus 31-én lezárul a nagy hazai fürdőverseny, melyben három kategóriában keresik a legjobb magyarországi fürdőket, idén második alkalommal. A szeptember 5-ei eredményhirdetésen kiderül, mely fürdők lesznek Az Év Fürdője 2016, Az Év Feltörekvő Fürdője 2016 és A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016 cím nyertesei.

A verseny legutóbbi, a pontos helyezések ismertetése nélkül nyilvánosságra hozott állása szerint a tizenhat Jász-Nagykun-Szolnok megyei fürdő közül a Berekfürdői Termál- és Strandfürdő Az Év Feltörekvő Fürdője 2016, a Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping pedig A Helyiek Kedvenc Fürdője 2016 kategóriában szerepelt a Top 10-ben.

Másodjára nyerhet Jász-Nagykun-Szolnok megyei fürdő

Tavaly Jász-Nagykun-Szolnok megyéből került ki az egyik nyertes. A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában győzedelmeskedett. Az esélyegyenlőség jegyében ez a fürdő idén nem állt rajthoz, viszont a Berekfürdői Termál- és Strandfürdő ugyanebben a kategóriában akár meg is ismételheti a bravúrt.

Még lehet szavazni!

A fürdőbe járó közönség kedvencére az azevfurdoje.hu oldalon tud voksolni a hónap végéig.

A versenyben résztvevő közel 200 fürdőre eddig összesen 169 ezer szavazat érkezett. Az eredményeket megyei bontásban is közlik majd, így ősszel az is kiderül, melyik Jász-Nagykun-Szolnok megyei fürdő szerepelt a legjobban Az Év Fürdője 2016 szavazáson.

A szavazók között wellness hétvégét és további értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x