Gazdám keresem!

A Kéz a Mancsért Egyesület és a Kutyákkal az Életért Alapítvány örökbefogadó napot tartott ma Jászberényben a Mentőkutyás Kiképzőbázis Kutyaiskolájában.

A gyönyörű napsütéses időben csillogó szemű kutyusok hancúroztak, akik csak arra vártak, hogy egy szerető állatbarát hazavigye őket és végre végleges otthonra találjanak, hűséges társuk lehessenek gyermeknek, felnőttnek egyaránt. A kölyök és felnőtt kutyusok oltva, chippel ellátva várták és várják gazdijaikat.

A napot mentőkutyás bemutató színesítette, ahol az érdeklődők szemtanúi lehettek, ahogyan a mentőkutyák a romok között emberek után kutatnak.

Azonban nemcsak ezen a napon lehetett örökbe fogadni a kis négylábúakat, hanem bármikor megtehetjük amikor úgy érezzük, hogy felelős gazdája tudunk lenni, hiszen az Egyesület honlapján mindig találunk örökbe fogadható kutyák.

Ha valamilyen oknál fogva mégsem tarthatunk otthon kutyust akkor is támogathatjuk ezeknek a lelkes önkénteseknek a munkáját adományainkkal.

Kéz a Mancsért Egyesület bankszámlaszáma: K&H 10404993-50526670-49511007
Kutyákkal az életért Alapítvány bankszámlaszáma: UniCredit 10918001-00000110-13560016

“Mások nevezzék csak gyöngeségnek az állatszeretetet, gúnyoljanak ezért – te sétálj csak nyugodtan a kutyáddal. Jó társaságban maradsz, s Isten is tudja ezt.” (Márai Sándor)

Az Örökbefogadó napról és a gazdára váró kutyusokról készült fotóinkat megtalálják Facebookos oldalunkon.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x