Gratulálunk, Nikolett!

A tűzoltók különdíját kapta a jászapáti Tóth Nikolett azon az alkotói pályázaton, amit a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma hirdetett „Ne égess!” címmel!
A múzeum pályázatára ezúttal a különböző kategóriákban – rajz, irodalom, kisplasztika – rekord mennyiségű műalkotás (több mint 1400) érkezett az ország minden pontjáról, sőt idén a határon túlról is voltak jelentkezők.
A legsikeresebb munkákból készült kiállítás március közepéig látható a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának Nagytermében. Megyei sikerekkel is büszkélkedhetünk! Tóth Nikolett Jászapátiból pályázott, és a tűzoltók különdíját kapta.
Rajzán azt a momentumot örökítette meg, amikor a tűzoltókra vihar után van szükség. A második osztályos kislány sikereire nagyapja, idősebb Báthor Pál is felhívta a figyelmet, nem elhallgatva azt a tényt, hogy Nikinek az édesapja is önkéntes tűzoltó. A helyi önkéntes tűzoltó egyesület vezetője, idősebb Báthor Pál büszke arra, hogy hivatástudatával (vején, és hivatásos tűzoltó fián kívül) unokáját is sikerült “megfertőznie”!

Forrás: jasz.katasztrofavedelem.hu

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x