Három éve a köz szolgálatában a jászkiséri Városvédő Polgárőr Egyesület tagjai

A Városvédő Polgárőr Egyesületünk alapításának 3. évfordulója alkalmából Családi napot tartottunk szeptember 9-én szombaton a Csete Balázs Általános Iskola udvarán.

Már kora reggel sátorépítéssel, KRESZ Park felállításával indult a nap, miközben megérkezett a Peze Pékség gépkocsija az általuk a rendezvényre felajánlott több tucat kakaóssal és tepertős pogácsával.

A jó hangulatban telt délelőttön minden program ingyenes volt. A Csete Balázs Honismereti Egyesület Játszóháza, a Jazyges Íjász Egyesület tagjai, Héjáné Kalmár Ildikó valamint egyesületünk tagjai minden tudásukat belevetve, fáradhatatlanul a gyermekek szórakoztatásán munkálkodtak.

A gyerekek nagyon lelkesen és ügyesen szerepeltek minden kategóriában, öröm volt látni az arcukat. Mind a KRESZ Park, a Kerékpáros verseny, az Íjászat és a Játszóház nagy érdeklődésre tett szert. Kollégáim a szabályos gyalogos és kerékpáros közlekedésre tanították őket. Ebéd előtt az emléklapok és oklevelek, kis ajándéktárgyak átadása következett, amit nagy örömmel fogadtak a gyerekek.

Ezután ebéd következett, babgulyással kedveskedtünk minden résztvevőnek, amit jóízűen elfogyasztottak. Ebéd után tovább folytatódott a program, ami egészen 17 óráig tartott.

Köszönjük a Csete Balázs Általános Iskola igazgatóságának és Kiss Lajos igazgató úrnak, hogy biztosították a helyszínt rendezvényünkhöz. Köszönjük a JNKSZ Megyei Polgárőr Szövetségnek a KRESZ Parkot, a Tó büfének a felajánlott üdítőket, a Goods Marketnek az általa felajánlott ajándéktárgyakat, a Csete Balázs Honismereti Egyesület és Jazyges Íjász Egyesület, valamint Héjáné Kalmár Ildikó és minden résztvevő munkáját és jelenlétét, amivel megtisztelték a rendezvényünket, és minden erejét belevetve a gyermekek örömére, a gyermekekért munkálkodtak.

Czifra Áron

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x