Ismét gazdagabbak lettünk

Nemrég számoltunk be a Jászapáti-Jászszentandrás közötti összekötő út felújításáról és most ismét örömmel adhatunk hírt egy újabb jászsági alsóbbrendű út teljes körű rekonstrukciójáról.

Október 18-án délután ugyanis átadásra került az Újszilvás-Tápiógyörgye-Jánoshida összekötő út 8,4 kilométeres felújított szakasza.

Ezen az útszakaszon is teljes körű rekonstrukció valósult meg, melynek keretében a burkolat megerősítését és szélesítését, a kopóréteg cseréjét, belterületi szakaszokon a vízelvezető árkok és buszöblök kiépítését, felújítását, külterületi szakaszokon az árok-padka rendezését, tartós útburkolatjelek festését és az átereszek rendbehozatalát végezték el.

Az Észak-alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretén belül, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakmai irányítása alatt végzett munkálatok elsődleges célja az érintett települések (Jánoshida, Jászboldogháza) megközelíthetőségének javítása volt, emellett a beruházás eredményeként az érintett útszakaszon nő a forgalombiztonság, javul a közszolgáltatások elérése, és rövidül az utazási idő.

A kép csak illusztráció!

 

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x