Jászági programok a hosszúhétvégére

XIV. Jászkiséri Pünkösdi Vigadalmi Napok, ahol a III. Jászsági Pálinkamustra mellett többek között kispályás labdarúgó torna, autós, motoros felvonulás, íjászat várja az érdeklődőket, de a pálinka készítés rejtelmeivel is megismerkedhetnek a Vigadalmi Napok látogatói.Az est folyamán az Etna és a Balkán Fanatik koncert mellett sztárvendégként fellép Varga Miklós is.

A jászalsószentgyörgyi Családi Nap egész napos szórakozást és kikapcsolódást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A szórakozás mellett szakmai előadások is várják az érdeklődőket “Tavaszi madár- védelmi munkálatok” témában, továbbá bemutatásra kerül a Madárbarát mintakert is.

Jászfényszarun Pünkösd hétvégi Egyházközségi Napra várnak mindenkit, ahol a szabadtéri szentmisét követően családi kupa kerül megrendezésre, majd a Swing Zenekar ad koncertet.

Jászboldogházán éjszakai Yoko Retro Strandparty várja a víz és a zene szerelmeseit.

Jászágón Pünkösd hétfőn a sporté lesz a főszerep, hiszen ekkor rendezik meg a Pünkösd kupa kispályás labdarúgótornát.

Jászjákóhalmán Pünkösdi Falunapi kavalkád várja az érdeklődőket, ahol a kulturális programok mellett horgászverseny és horgászkiállítás, veterán autó és motoros felvonulás, erős ember verseny, Taekwon-Do bemutató is színesíti a programokat. A Falunap sztárvendégeként Vastag Csaba és Nótár Mary lép színpadra, majd tűzijáték és a nap zárásaként utcabál következik.

Alattyánon a IV. Pünkösdi Falunapon főzőversenyt rendeznek, átadják az Alattyán községért díjat, emléktáblát avatnak, de lesz Yorki kutyák szépségversenye és különleges tűzijáték is.

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x