Az NB III. keleti csoportjában Jászberény a múlt heti fölényes győzelem után, a siker reményében Putnokra látogatott. Az első félidőben nem született gól, de sajnos a második félidő közepén a hazaiak megszerezték a vezetést, és utána még kétszer betaláltak, így sima vereség lett a vége.(3:0)

A megyei I. osztály szombati játék napján, Jászárokszálláson Jászsági csapatok találkoztak. A vendég Jánoshida az utolsó 3 fordulóban 9 ponttal gazdagodott, a hazaiak meg tavasszal még nem találtak legyőzőre.
A mérkőzés 23. percében Nagy Ferenc gurított Klavács Krisztiánhoz, aki ügyesen beforgatta védőjét és a bal alsó sarokba lőtt.(1:0) A 37. percben kapus kidobás után Hájos Norbert a jobb szélen elment beadása Klavács Krisztiánt találta meg, aki az átvétel után kilőtte a hosszú felső sarkot.(2:0)
A második félidő elején óriási helyzetet hagyott ki a vendégcsapat, Ábel Péter csak a kapussal állt szemben, azonban Papp Tamás bravúrral védett, a kipattanót meg a hosszú sarok mellé lőtte a vendégek gól gyárosa.
A 68. percben dőlt el végérvényesen a mérkőzés, Kalóz Ádám szabadrúgása Csikós Tamást találta meg, aki befejelte csapata harmadik gólját.(3:0) A végére még egy-egy helyzet maradt kihasználatlanul, így maradt a meglepően sima, de a látottak alapján teljesen megérdemelt hazai győzelem.

Jászfényszarunak, mint egy falat kenyérre annyira szüksége volt a Kunszentmárton elleni győzelemre.
A bent maradás szempontjából a Jászságiaknak jól alakultak a szombati eredmények, mert az előttük álló két csapat (Kisújszállás, Kunhegyes) is vereséget szenvedett, így győzelem esetén elérhető közelségbe kerülhettek.
A csapat így is játszott, már 2. percben a vendégek kapujába került a labda. Lukácsi Lóránt a baloldalon indította Vaszicskut, akinek beadását Tóth Márk a hálóba fejelte.(1:0)
Nem sokat kellett várni a második gólra sem, a kezezés miatt megítélt büntetőt Héger Attila magabiztosan értékesítette.(2:0) A 20. percben bent volt a harmadik is Radovits Viktor 20 méterről nagy gólt lőtt.(3:0) Továbbra is hazai fölény jellemezte a mérkőzést, a 75. percben a vendégkapus jóvoltából még Rubint Ádám is eredményes volt.(4:0)
Összességében nagyon magabiztos győzelmet aratott Jászfényszaru az egyik ellenlábasával szemben. A folytatás ettől nehezebbnek ígérkezik, mert a következő fordulóban Jánoshidára utaznak.

A megyei II. osztályban parázsmérkőzést játszott Jászboldogháza Cibakházán. Az első félidő után még vezettek, de a második félidő elején megfogyatkoztak, sőt a 80. percben már csak 9 fővel voltak a pályán. A kétemberes hátrányt már nem sikerült kihúzni, és a 86. percben egyenlítettek a hazaiak.(1:1)

Vasárnap délután Jászalsószentgyörgy egy hatost vert Jászszentandrásnak.(6:1)

A forduló rangadóját Jászkiséren játszották. A vendég Cserkeszőlő ellen a mérkőzés elején lőtt góllal nyert a hazai csapat.(1:0)

Eredmények:
Putnok-Jászberény 3:0 (0:0)
Jászárokszállás-Jánoshida 3:0 (2:0)
Jászfényszaru- Kunszentmárton 4:0 (3:0)
Cibakháza- Jászboldogháza 1:1 (0:1)
Jászalsószentgyörgy- Jászszentandrás 6:1 (3:1)
Jászkisér- Cserkeszőlő 1:0 (1:0)