Jászberény legyőzte a bajnokesélyest

Az NB III.21. fordulójában, a keleti csoportot magabiztosan vezető Nyíregyháza vendégeskedett Jászberényben.
Nagy iramban kezdődött a találkozó, jobbára a pálya középső harmadán folyt a játék.
A 26. percben aztán Igor Nyicsenko visszagurítását Ulviczki Mihály nagy erővel a kapu jobb oldalába vágta.(1:0)
A 30. Lukács Richárd megsérült az első diagnózis szerint combizomhúzódást szenvedett, le kellett cserélni, helyére Páles Tamás érkezett.
A 35.percben váratlanul egyenlített a vendégcsapat, egy szerencsétlen égbe lőtt labdára Igor Zofcak rárajtolt, az alapvonalról beadott és az egymásra váró hazai védők között Pölöskei Péter mellel besodorta a labdát.(1:1)
A félidő vége előtt előbb Tisza Kálmán lőtt alig mellé, majd Mile Krisztián 35 méteres szabadrúgását tenyerelte ki a vendégek kapusa, a kipattanót Kovács Dániel nem találta el rendesen, így kimaradt a helyzet.

A második félidő elején Nyicsenko ment el a jobb szélen, belőtt labdájára Kis Róbert érkezett, azonban óriási helyzetből a kapust találta el.
Az 54. percben aztán góllá érett a hazaiak fölénye, Mile Krisztián 30 méterről szabadrúgásból kilőtte a jobb alsó sarkot.(2:1)
A vendégek szakvezetője Mátyus János cserékkel próbálta felpörgetni csapatát.
A 73. percben Nyíregyházi támadásnál egy fejjel tovább csúsztatott labda Pálinkás Gergő elé került, azonban 14 méterről a kapu mellé lőtt.
Az utolsó lehetőséget a hazaiak puskázták el, Lékó Gergő adott nagy labdát Nyicsenkónak de védők tisztáztak előle.

Jó volt a mérkőzés után hallani, a „Hajrá Jászberény, Szép volt fiúk” mert ezen a mérkőzésen óriási akarattal és lelkesedéssel játszottak, ami az eredményben is megmutatkozott. A játék képe alapján teljesen megérdemelten tartották itthon a 3 pontot.

Igor Nyicsenko nyilatkozata: Gratulálok az egész csapatnak! A csoport legjobbját vertük meg, sok sikert kívánok nekik a bajnokság megnyeréséhez.

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x