Jászberényi zakó, Jászárokszállási remek kezdés

A hétvégén Jászberény Újpestre látogatott, a győzelem reményében. A lilák második csapata igen csak verhető ellenfélnek tűnt, de sajnos nem igazolódott a papírforma.
Az első félidőben Igor Nyicsenko révén még a jászságiak szerezték meg a vezetést, és utána is megvoltak a helyzeteik. A második félidőre már rá sem lehetett ismerni a csapatra, a hazaiak előbb egyenlítettek majd az utolsó tíz percben meg is fordították az eredményt.
A következő fordulóban lehet javítani a sereghajtó Tiszaújváros ellen, ahol éppen most történt edző váltás.

A megyei I. osztályban Jászárokszállás folytatta jó sorozatát. Az első félidőben még megúszta gól nélkül a vendég Tiszaföldvár.
A második félidő elején Nagy Ferenc góljával már vezettek is a hazaiak, pár perc elteltével Klavács Krisztián már kettőre növelte az előnyt. (2:0)
A vendégcsapat erejéből csak a szépítésre tellett.(2:1)

Jánoshida Karcagon álomszerűen kezdte a mérkőzést, és negyedóra elteltével már kettővel vezetett, de ezzel el is lőtték puskaporukat. A második félidőre teljesen megváltozott a játék képe, a hazaiak megfordították az eredményt, ráadásul Szerencsi Józsefet (Jánoshida) a 83. percben a játékvezető kiállította.

Jászfényszaru a múlt heti fiaskó után ismét hazai pályán játszott, ezúttal Kisújszállás ellen amolyan 6 pontos mérkőzésen.
Az első negyedórában hazaiak akarata érvényesült, de az ellenfél egy kontrából megszerezte a vezetést.(0:1) A váratlan bekapott gól megfogta a hazai csapatot, és szinte helyzet nélkül zárta az első félidőt.
A második félidő eleje is hasonlított az elsőre, de a 64. percben Simon Bálint remek labdájából Rubint Ádám lőtt a hosszú sarokba.(1:1) A gól feltüzelte a hazai csapatot, de egyre jobban kinyíltak és jöttek a vendégek, 3 perc alatt 3 óriási helyzetben kellett a hazaiak hálóőrének bravúrral védeni.
Az utolsó néhány perc viszont hazai helyzetekről szólt, előbb Héger Attila 18 méteres lövése csattant a felső kapufán, majd a csereként beállt Menyhárt Dániel fejelhetett 5 méterről tiszta helyzetből, de a vendégek kapusa is megmutatta képességeit, ezzel együtt ez meccslabda volt, így be kellett érni az 1 ponttal, ami a végelszámolásnál még hiányozhat.

A megyei II. osztályban Jászkisér igazolta a tabellán elfoglalt helyezését és Tiszaszentimréről is elhozta gólarányt javítva a három pontot, és magabiztosan őrzi második helyét.(1:6)

Két azonos képességű csapat találkozott Besenyszögön, a vendég Jászszentandrás szerzett vezetést, a hazaiak 5 perccel a lefújás előtt egyenlítettek.(1:1)

Jászboldogháza az utolsó utáni pillanatokban (94. perc) kapott góllal távozott vesztesen Szászberekről.(2:1)

Jászalsószentgyörgy a tavasszal továbbra is 100%-os, most Zagyvarékasról hozták el a 3 pontot.

Eredmények:
Újpest II.-Jászberény 2:1 (0:1)
Jászárokszállás-Tiszaföldvár 2:1(0:0)
Karcag-Jánoshida 4:2(1:2)
Jászfényszaru-Kisújszállás 1:1(0:1)
Tiszaszentimre-Jászkisér 1:6(0:3)
Besenyszög-Jászszentandrás 1:1(0:0)
Szászberek-Jászboldogháza 2:1(1:1)
Zagyvarékas-Jászalsószentgyörgy 0:3(0:1)

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x