Az NB III. Keleti csoportjában gyengén teljesítő Jászberénynél a szakmai stábot lecserélte az elnökség. Az ideiglenes vezető edző, Besenyi Gábor lett, aki idáig az U 19-es csapatot irányította, segítője a csapat egyik legrutinosabb játékosa Ulviczki Mihály.
A bemutatkozás nem sikerült jól a szintén a középmezőnyhöz tartozó Tállya ellen. Az önmagát kereső hazai csapatnak komoly helyzetet sem sikerült kialakítania a mérkőzésen. A vendégek több lehetőséget is elhibáztak, és egy gólt is szereztek, amit les állás miatt érvénytelenített a játékvezető, így maradt a gól nélküli eldöntetlen.(0:0)
Az utolsó percben Ulviczki Mihály a kiállítás sorsára jutott.

A megyei I. osztály szombati játéknapján a múlt héten sima vereséget szenvedő Jánoshida az egyre jobb belelendülő Jászfényszarut fogadta. A hazaiak két meghatározó játékosukat kénytelenek voltak nélkülözni a jászsági összecsapáson.
A vendégcsapat már az első félidőben is többet tett a győzelemért, de akkor még a kapuk érintetlenek maradtak. A második félidő közepén viszont Jászfényszaru Héger Attila góljával megszerezte a vezetést, mint kiderült, egyben ez volt a mérkőzést eldöntő gól.(0:1)
Az újabb 3 ponttal és az előttük álló csapatok zakóinak köszönhetően Jászfényszaru elkerült a kieső helyről, amire 15 fordulóval ezelőtt volt példa.

Jászárokszállás folytatta jó szereplését, ezúttal Újszászról távozott győztesen. A mérkőzés egyetlen gólját a második félidő elején Klavács Krisztián szerezte.(0:1)

A megyei II. osztályban Jászszentandráson jászsági csapatok csaptak össze. A tavasszal eddig nagyszerűen szereplő Jászkisérnek ezúttal be kellett érnie 1 ponttal.(0:0)

Jászboldogháza a dobogóra pályázó Cserkeszőlőt látta vendégül. Kiegyenlített első félidő után a vendégek egy buta dolog miatt megfogyatkoztak, de ez még jobban feltüzelte őket. Szerencsés góllal megszerezték a vezetést, majd a kitámadó hazaiakat lekontrázva még kétszer betaláltak, és megérdemelten vitték el a 3 pontot.

Jászalsószentgyörgy is pont nélkül maradt a hétvégén, a még bent maradó helyen tanyázó Kenderesen maradt alul. (3:1)

Eredmények:
Jászberény-Tállya 0:0
Jánoshida-Jászfényszaru 0:1 (0:0)
Újszász-Jászárokszállás 0:1 (0:0)
Jászszentandrás-Jászkisér 0:0
Jászboldogháza-Cserkeszőlő 0:3 (0:0)
Kenderes-Jászalsószentgyörgy 3:1 (1:0)

A kép csak illusztráció!