Jászsági Jegyzőklub Jászfényszarun

Jászfényszaru adott otthont a Jászsági Jegyzőklub ez évi első ülésének, ahol Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester asszony, valamint dr. Voller Erika jegyző asszony mint házigazdák köszöntötték a jászsági települések jegyzőit a Városháza dísztermében.

A rendezvényen dr. Kollár István megyei Kormányhivatal Törvényességi Felügyeleti Főosztályának főosztályvezetője az önkormányzatok előtt álló aktuális feladatokról, az elkövetkező ellenőrzésekről, a Kormányhivatal és az Önkormányzatok közötti kapcsolattartás informatikai alapokra történő áthelyezéséről tájékoztatta a jelenlévőket.

dr. Németh Mónika hatósági főosztályvezető időszerű hatósági témákra, ezen belül is a birtokvédelemmel és a közigazgatási eljárással kapcsolatos jogszabályváltozásokra hívta fel a megjelentek figyelmét.

dr. Molnár Zoltán megyei aljegyző, Területi Választási Iroda vezetőhelyettese a közelgő választásokkal kapcsolatos aktuális feladatokat ismertette a jegyző kollégákkal.

A jegyzők munkájának szakmai és törvényességi szempontból történő segítése mellett az új kollégák bemutatkozására is lehetőség nyílott a remek hangulatban zajló összejövetelen.

A rendezvényen a törvényesség őrei mellett részt vett Vári-Nagy Judit Jászapáti és dr. Dobos Róbert Jászberényi Járási Hivatalvezető is.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x