Jászfényszaru Város Önkormányzata a „20 éves a város” rendezvénysorozat nyitó rendezvényeként január 6.-án Újévi koncertet rendezett.

A város képviselő testülete a műsorra tevékenységük elismeréséül meghívta a városi intézményekben dolgozó vagy már nyugdíjba vonult közalkalmazottakat, köztisztviselőket, önkormányzati kitüntetéssel rendelkezőket valamint a városért több éve sokat tevékenykedő civileket.

Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester Asszony köszöntötte a megjelenteket. Újévi köszöntőjében elmondta, hogy Ö attól boldog, ha a körülötte élő emberek boldogok és a 2014-es esztendőben is megtesz minden tőle telhetőt, hogy ez így is maradjon. Jó egészséget és sikereket kívánva – az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény ötletgazdájával – Tóth Tibor Úrral pezsgős koccintással nyitotta meg a koncertet.

A több mint három órás műsorban többek között fellépett Berkes János érdemes művész, Magyar Állami Operaház tagja, Szabó Krisztina énekművész, a WDR Rádió Köln szólistája,  Dobák Attila operaénekes, Báder Ernő prímás, előadóművész a Rajkó zenekar tagja. A zenei kíséretet  Szabó Henrik Szalonzenekara és a  Gonda László Quartett szolgáltatta.

A szünetben közös pezsgős koccintással köszöntötték a jelenlévők az új esztendőt.

A színvonalas rendezvény szervezésben és rendezésben részt vállalt a húsz éve alakult Fényszaruiak Baráti Egyesülete.