Segítsük továbbjutásukat szavazatainkkal!

Már nem csak szurkolhatunk, hanem szavazhatunk is a jászberényi versenyzőkért, hogy a középdöntőből a DÖNTŐBE jussanak! Mindkét középdöntőben számítunk a jászberényiek, a jászságiak, a jász emberek és minden szimpatizáns szavazatára.

Az első középdöntőben, december 2-án a 9 éves Makula Zolika mutatja be nagyecsedi botoló és cigánytáncát. Zolikát most a Khamoro Budapest Band kíséri, akik eredeti, autentikus cigány zenét játszanak és kiemelten foglalkoztak a Nagyecsed környéki zenei kultúrával.

A sokoldalú tehetség maximális pontszámmal jutott be a középdöntőbe kalotaszegi legényessel, a táncos szólisták kategóriában. Más technikát, más színpadi magatartást igényel a legényes, a verbunk, a cigánytánc. De Zolika ettől sem riad vissza. Hiszen ahogy ő mondja: „szívből táncolok.”

A döntőben vajdaszentiványi verbunk és cigány csárdással kápráztatná el mind a zsűrit, mind a közönséget. Szavazatunkkal most mindannyian segíthetjük Őt, hogy ezt is megmutathassa az ország nyilvánossága előtt! Szavazzon Ön is a 05-ös kódszámmal Makula Zolikára!

Ifjú táncosunk felkészítő tanára Dudás Dániel, mentora Végső Miklós.

A második középdöntőben, december 9-én a Viganó Alapfokú Művészeti Iskola – Jászság Gyermek Néptáncegyüttesért szurkolhatunk és szavazhatunk, hogy a december 16-i döntőbe jussanak.

Felkészítő tanárok, alkotó koreográfusok: Szűcsné Urbán Mária, Szűcs Gábor, Busai Zsuzsanna és Busai Norbert. Róluk bővebben a jövő héten.

Kísérje figyelemmel közösségi oldalunkat, ahol frissülő híreket, képeket, a szavazásról további információkat teszünk közzé: www.facebook.com/ViganoIskolaJaszbereny

A szavazásról bővebb információ a mellékletben csatolt anyagban!

Szurkolj velünk együtt az ifjú tehetségekért!

Szűcsné Urbán Mária

Viganó Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója

Szűcs Gábor

Jászság Népi Együttes vezetője