Jász-Nagykun-Szolnok megye csapata november 12-én a Magyarország, Szeretlek! című vetélkedő középdöntőjében folytathatja szereplését miután az első fordulóban sikeresen legyőzte Komárom – Esztergom megyét – tájékozódhatunk a megye hivatalos weboldalán.

Immár a középdöntőben szurkolhatunk együtt vasárnap este megyénk csapatának a Magyarország, szeretlek! című műveltségi vetélkedőben. Ezúttal Veszprém megye csapata lesz az ellenfelünk. A műsorban egy rövid kulturális összeállítás keretében megelevenedik szűkebb hazánk történelme is. A képernyőn köszönthetjük Borbás Ferenc jászkun főkapitányt és Illéssy Ádám nagykun kapitányt, valamint a Kovács Sándor vezette lelkes szurkolótábort is.
A háromfős csapatunk tagja ezúttal Radó Denise, a szolnoki Szigligeti Színház színésznő-rendezője, Rivasz-Tóth Norbert, Törökszentmiklós tehetséges atlétája, valamint a jászságiak táncosa, Fundák-Kaszai Lili lesz.

A Magyarország, Szeretlek! című műveltségi vetélkedőben idén ősszel a megyék csapatai mérhetik össze tudásukat a Duna csatornán.
A szeptember 10-i elődöntőben Jász-Nagykun-Szolnok megye háromfős csapatát Balázs Péter, színművész, a szolnoki Szigligeti Színház igazgatója, Csomor Csilla jászsági születésű színművésznő és Drávucz Rita, a megyeszékhely világbajnok vízilabdázónője alkotta.

Kép forrása: jnszm.hu