Jászárokszálláson a Piac téren rendezik a város napi programot. Lesz virágbörze, mazsorett bemutató, és ez alkalommal adják át a díszpolgári címet, valamint a városért kitüntetéseket. A nap zárásaként Szikora Róbert és az R-GO koncertezik.

Jászberényben a Margit-szigeten várják a Városi Majálisra az érdeklődőket, ahol különböző kulturális programok, sportbemutatók szórakoztatják a kikapcsolódni vágyókat. Sztárvendég a színpadon 16 órától Horváth Tamás.

Jászfényszarun zenés ébresztővel veszi kezdetét a város napi program. A délelőtt folyamán ország hírű motorosok részvételével a cross pályán motoros bemutatóra várják az érdeklődőket, majd 12.30-kor kezdődik a motoros felvonulás a város utcáin. Délután helyi művészeti csoportok lépnek színpadra, az est sztárvendége pedig Vikidál Gyula.

Jászapátin Májusfa állítással kezdődik a Családi Majális a városközpontban. 10 órától motoros felvonulás, majd streetfighter bemutató a sportpályán. Délután Jancsi bohóc szórakoztatja a gyermekeket. Este a ROLE zenekar évfordulós koncertje a Pájer Antal Művelődési Házban.

Jászalsószentgyörgyön a Vadas Parkba várják a majálisozni vágyókat. A sporthorgász verseny mellett különböző kulturális műsorok, egészségügyi szűrések színesítik a programot. Sztárvendég: Rigó János.

Jászkiséren immár 13. alkalommal rendezik meg a Civil Majálist, ahol a Jászkiséri pálinkák mustráján megmérettetnek a házi főzésű pálinkák.