Majális Jászság szerte

Jászkiséren a VIII. Civil Majálisra a Dongó Vendégház és Sörkertbe várják az érdeklődőket, ahol a számos sport és kulturális program mellett bemutatkoznak a civil szervezetek is.

Jászapátin a Sportpályán kerül megrendezésre a Családi Majális, többek között motoros felvonulás, ügyességi verseny, kulturális műsorok és BOBÓ, a Jászmagyarok Együttes énekesének műsora szórakoztatja a közönséget.

Jánoshidán a sporté lesz a főszerep az idei Majálison, hiszen a reggeli tornát követően zumbázni, kempozni, illetve Apa- Fia  labdarúgó mérkőzés is várják az érdeklődőket a Szabadidőparkban.

Jászfényszarun Városnapi kupa kispályás labdarúgótornára, színes gyermekprogramokra, veterán autók találkozójára várják a városlakókat és természetesen nem maradhat el a hagyományos májusfa díszítés sem.

Jászjákóhalmán a kulturális és sportprogramok mellett a Jász Polgárőr Egylet szervezésében kerül megrendezésre a IX. Családi Főzőverseny.

Jászárokszálláson a Városnapi program keretén belül a Karitasz 20 éves jubileumának alkalmából szentmiseáldozatot mutatnak be, és megnyitják Móser Zoltán fotóművész kiállítását is.

Jászberényben kétnapos szórakozásra várják a látogatókat, ahol a tánc és a zene kerül a középpontba. Utcabál, koncertek, táncbemutatók, fitness, kempo, gyermekműsorok.

A részletes programok a települések weboldalain megtekinthetők.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x