Május végi programok a Jászságban

Ezen a hétvégén a gyermekeké a főszerep, de a felnőtteknek is változatos programok ígérkeznek a különböző települési rendezvényeken.

Jászberényben 10 órától egészen este 6 óráig négy helyszínen (Margit-sziget, Városi Strandfürdő, Klapka udvara és tornaterme, Szántai-kert) várják a sportok iránt érdeklődőket a VI. Jászberényi Sportágválasztón. A sportágak kipróbálása és a sportbemutatók mellett különböző ügyességi játékokat is kipróbálhatnak az érdeklődők.

Vasárnap szintén Jászberényben rendezik a Városi Gyermeknapot, ahol a népi játékok és kézműves programok mellett színpadra lép a 100 Folk Celsius együttes.

Az Örökbefogadó napra hívja az állatbarátokat a jászberényi Tesco parkolójába szombaton a Kutyákkal az életért alapítvány, majd vasárnap a Kutyaiskolában várják örökbefogadóikat a kis négylábúak.

Jászfényszarun szombaton 14 órától kerül megrendezésre a Városi Gyermeknap a művelődési ház előtti parkban, ahol a sportversenyekkel, báb előadással, játék kiállítással várják az apróságokat. A délután folyamán sor kerül a szülők versenyére, valamint freestyle trükkök oktatására is, a napot Mario fellépése zárja.

Jászfelsőszentgyörgyön szombaton főzőversennyel veszi kezdetét a Falunap. A színes gyermekprogramok és kulturális műsorok között neves fellépők szórakoztatják a közönséget. Az esti sztárfellépő Caramell után a jászberényi Edda Forever zenekar játszik, majd tűzijátékban gyönyörködhetünk, és zárásként Retro Disco lesz hajnalig.

Jászboldogházán szombaton immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Hagyományok hétvégéjét, ahol Fogathajtó versennyel, népdalkörök és néptánc együttesek fellépésével várnak mindenkit nagy szeretettel. 18.15-től a Star Acadamy döntősei, 20 órától a Bikini lép színpadra, 22 órától pedig Sipos F. Tamás és a Retro Zóna szórakoztatja a közönséget.

Jászjákóhalmán vasárnap délelőtt színes és érdekes programokkal várják a kicsiket és nagyokat a Millecentenáriumi Emlékparkba.

Jászapátin szombaton 10 órától a Panna-tónál ültetnek fákat az elmúlt évben született gyermekek tiszteletére majd 14 órától a Városi Sportpályán folytatódik a gyermeknapi program báb előadással, bohóc műsorral és aszfalt-rajzversennyel.

 

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x