Megújult helyén az Okmányiroda

Jászfényszaru város életében ismét egy jelentős esemény tanúi lehettünk. Péntek délután került ugyanis sor a Városközpontjának értékmegőrző megújítása elnevezésű projekt keretén belül megújult Városháza helyiségeinek, különös tekintettel az Okmányiroda helyiségének bemutatására.

A szép számban megjelenteket a város polgármester asszonya, Győriné dr. Czeglédi Márta köszöntötte. Büszkén jelentette be, hogy vállalt kötelezettségét határidőre teljesítette a város, hiszen hétfőtől már új helyén várja ügyfeleit az Okmányiroda. Köszöntőjében az Okmányiroda és az ott dolgozók színvonalas munkáját kiemelve kitért a város jó hírnevét öregbítők munkájára is.

Dr. Dobos Róbert a Jászberényi Járási Hivatal vezetője beszédében hangsúlyozta, hogy a most a Városházába beköltöző Okmányiroda a Jászberényi Járási Hivatal tagjaként működik, és ez képezi a majdani Kormányablak alapját.

Ezt követően a jelenlévők megtekintették új helyén az Okmányirodát, majd dr. Voller Erika jegyző asszony vezetésével a Városháza helyiségeit. A jegyző asszony elmondta, hogy az esélyegyenlőséget szem előtt tartva a földszinten egy mindenki által jól megközelíthető tárgyaló került kialakításra, ahol az országgyűlési képviselő úr és a polgármester asszony fogadni tudja az állampolgárokat.

Végezetül a településről elszármazott és helyi művészek a Városháza Dísztermében a Fényszaruiak Baráti Köre szervezésében zenés nosztalgia esttel kedveskedtek a vendégeknek.
A Nosztalgia Est érdekessége volt, hogy egész estés koncerten most debütált a város új zongorája.

Az eseményről készült képeket Facebookos oldalunkon tekinthetik meg.

Tájékoztatásul:

Az okmányiroda működésével kapcsolatos információkat ide kattintva érheti el.

Az okmányiroda eljárásaira alkalmazott nyomtatványokatitt találja.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x
()
x