A megyei I. osztály tavaszi első fordulójában a jelentősen megerősödött Jászfényszaru az élmezőnyhöz tartozó Csépát látta vendégül.
Nagy várakozás előzte meg a mérkőzést mind a szakmai stáb, mint a szurkolók körében, akik szép számmal látogattak ki a mérkőzésre.

Az első félidőben is jobbára a hazai csapat akarata érvényesült, melynek a 26. percben meg is lett az eredménye, Rubint Ádám kapott labdát a bal szélen egy lövő csel után kilőtte a hosszú felső sarkot.(1:0)
A vendégek Sárkány Attila 25 méteres lövésével veszélyeztettek, de a hazai kapus ujjheggyel még bele piszkált, így a felső lécről a gólvonal elé csapódott le a labda.

A második félidő első 10 perce még a vendégcsapaté volt, de utána beindult a hazai henger. Az 58. percben Vaszicsku Zoltán bal oldali beadására Tüdős Dávid érkezett és a tehetetlen kapus mellett megszerezte csapata második gólját. (2:0)
A 65. percben az egész mérkőzésen remekül játszó Gulyás László futott el a bal szélen, beadását a másik új fiú Héger Attila lőtte a vendég kapuba.(3:0)
A vendégek ismét egy távoli lövéssel veszélyeztettek Varga Mihály révén, de a felső kapufa a hazaiakkal volt. A 76. percben Rubint Ádám és Héger Attila kényszerítőzése után a kétségbeeső vendégvédő lábáról, saját kapujába került a labda. (4:0) A 79.percben ismét Gulyás Lászlótól indult az akció, remek 40 méteres kereszt labdát adott Baranyi Lászlónak a jobb szélre, akinek begurítását Héger Attila értékesítette.(5:0)
A mérkőzésen a nagy akarással küzdő, és kitűnően játszó Jászfényszaru még ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott a jó erőkből álló Csépa ellen. A győzelmük lendületet adhat a sikeres folytatáshoz is, szükségük is lesz rá, hiszen még így is jelentős (8 pont) a csapat lemaradása a még bent maradó helyhez képest is.
A következő fordulóban Jászsági rangadó következik Jászárokszálláson.

A másik Jászsági csapat, Jánoshida kényszerűségből (pályája használhatatlansága miatt) a Tiszaligetben fogadta Újszászt. Szabó Imre legényei az első félidőben még kihagyták a legnagyobb helyzeteiket is, de a második félidőre megtalálták góllövő cipőjüket, és magabiztosan nyerték meg a mérkőzést.
Győzelmével Jánoshida a tabella negyedik helyére jött fel.

Eredmények:
Jászfényszaru-Csépa 5:0 (1:0)
Jánoshida-Újszász 2:0(0:0)