Nagy öröm számomra ennek a pár sornak a megírása és remélem azokban is elindul valami, akik ezt olvassák.
Ez év október 25.-én megalakult Jászkiséren a Kreatív és Hobbi Egyesület. Mint az a nevében is olvasható kreatív dolgok készítésével szeretnénk foglalkozni.

Minden héten, szombaton délután összejön egy kis lelkes csapat és fantasztikus dolgokat készítenek. Mindenki amatőrnek számít így közösen tanulunk és fejlődünk. Külön nagy öröm az is, hogy az elmúlt alkalmak során 20 fő felett voltak a gyerekek és képviseltette magát az idősebb korosztály is. Van, aki az unokáját kíséri és „ott ragad”.

Nagyon aranyos a kis csapat, ahogy összeülve kíváncsi tekintettel és érdeklődéssel hallgatják az instrukciókat. Minden egyes alkalommal természetesen nagy előkészületek zajlanak, hogy az érdeklődő alkotni vágyó emberek zökkenőmentesen tudjanak dolgozni. A kisebb fennakadásokat nagyon jól kezelik. Hol az olló volt kevés, hol a ragasztóra kellett várni egy kicsit. Szépen lassan sikerül kiküszöbölni a nehézségeket.

Aki szeretné megnézni mivel is foglalkozunk, az megteheti szombaton délutánonként 13 órától a Hősök Téri iskola tantermében.
Mindenkit várunk szeretettel.
Szintén várjuk azon kedves Jászkiséri lakosok jelentkezését, akik támogatni szeretnék a Kreatív Játszóházunk működését.

Szeretném megragadni az alkalmat és megköszönni mindenki munkáját és segítségét, aki részt vett az előkészületekben, hogy létre jöhessen ez a remek kis közösség. Városunk vezetői nagyon pozitívan álltak minden kérésemhez és rengeteg segítséget nyújtottak. Remélem nem követek el semmilyen hibát, ha név szerint megemlítem őket.
Köszönet Hajdú László polgármester úrnak, Kiss Lajos igazgató úrnak, Balog György igazgató úrnak és Dr. Gócza Tamás jegyző úrnak.

Bízom benne, hogy még sokáig működni tudunk, és nem lankad senkiben a lelkesedés, a tanulni vágyás és rengeteg vidám percet tudunk még együtt tölteni.

Ezúton kívánok mindenkinek Áldott és Békés Boldog Karácsonyt.

Héjáné Kalmár Ildikó
Kreatív és hobbi Egyesület elnöke

Forrás: jaszkiser.hu