Örömmel számolunk be róla, hogy a Csete Balázs Általános Iskola Petőfi úti épületében az eddig is rendelkezésre álló tanuszoda és fitness gépek mellett ezután már szauna is rendelkezésre áll az egészséges életmód kialakításához, fenntartásához.Sokak előtt ismert a szaunázás jótékony hatása, mely napjainkban egyre népszerűbb. Fontos szerepet tölt be a méregtelenítésben, segít átvészelni a megfázásos időszakot, erősíti az immunrendszert. Emellett nagy segítség lehet a fogyókúrázásban, alakformálásba és bőrünk fitten tartásában egyaránt.

Mindez ösztönözte azokat a tenni akaró jászkisérieket, akik anyagi segítségüket vagy munkájukat ajánlották fel ahhoz, hogy a szauna kialakításra kerülhessen az uszoda melletti, használaton kívüli helyiségből. A terveket tett követte, így mára üzemképessé és használhatóvá vált újabb büszkeségünk.

Ezúton köszönjük meg a segítséget Bodnár Péternek, Kiss Ernőnek, Papp Andrásnak, Podmaniczky Bélának, Gulyás Ferencnek, Szentpéteri Józsefnek és Simonyi Tibornak.

Mivel az iskola üzemeltetése 2013. január 01-től az önkormányzat hatásköre, így a használati díjról, nyitva tartásról a későbbiekben tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Kiss Lajos
iskolaigazgató

A kép csak illusztráció!

Forrás: jaszkiser.hu