Újabb fejlesztések indultak Jászfényszarun

A vállalkozási szerződés aláírását követően, az FK Raszter Zrt. (székhely: 3533 Miskolc, Felsőszinva u. 73.) megkezdte az építkezési munkálatokat a 05/168 hrsz-on, a Jászfényszarura beérkező 32. sz. főúthoz közel, a 3106 főút mentén. Jelenleg a talajrendezési munkálatok zajlanak.

A projekt eredményeként létrejön 12,34 ha infrastruktúrával teljes körűen ellátott terület, 1634 m2 alapterületű Vállalkozói Ház, benne tartós bérbeadásra szánt 6 db műhellyel, 15 db irodával. Bővül a Jászfényszaru Ipari Centrum Kft. szolgáltatási palettája: rendezvényterem és tárgyaló bérlést, rendezvényszervezés lehetőségét, üzemeltetési (takarítás, informatikai, irodai) szolgáltatásokat, étkeztetést kínál az Ipari Parkban működő vállalatok számára. Az irodákat várhatóan bérlő cégek üzleti tevékenységeikkel tovább gazdagítják az Ipari Parkban elérhető szolgáltatásokat. Megkezdődtek a kiajánlások, továbbá több lehetséges befektetővel és bérlővel már folyamatban vannak a tárgyalások.
A fejlesztés célja a befektetők vonzása, a már betelepült vállalkozások versenyképességének javítása, a vállalatközi együttműködések infrastrukturális hátterének biztosítása, valamint a letelepült vállalatok helyi gazdaságba történő erőteljesebb integrációjának elősegítése a Jászfényszaru Ipari Park infrastruktúrájának, szolgáltatásainak komplex minőségi fejlesztésével.
A beruházás az ÉAOP-1.1.1/C-12-2012-0001 azonosítószámú, a „Jászfényszaru Ipari Park komplex fejlesztése – I. ütem” című projekt keretein belül valósul meg. Várható befejezés 2014 év vége.

Mészáros Anita
projektmenedzser
Jászfényszaru Ipari Centrum Kft.

Forrás: jaszfenyszaru.hu

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Hozzászólnál? Írd meg a véleményed.x